Kálmán Olgát, lehet mégsem lépteti vissza a DK?
Volt egy ilyen sejtésem korábban is, hogy egyedül akarnak ringe szállni Tarlóssal, mert most jól állnak. Nem engedhetik ki a vezető szerepet, mert akkor ismét háttérbe szorulnának. Ráadásul Olga mondta, hogy fog ő még Orbánnal egyeztetni ami csak akkor lenne lehetséges, ha elindulna Tarlóssal szemben. Nem ez lenne az első hazugsága a Gyurcsánynak
Erre mit ad Isten ? Hallani tegnap hogy a Gyurcsánypárt szóvivői panaszkodnak, hogy Karácsonyék telefonálgatnak embereknek, hogy a DK-ék Karácsonyt támogatják és így erőssen aggályos, hogy érvényes lesz-e a választás.
Akkor viszont, ha nem fogadják el Karácsony győzelmét nem léptetik vissza Olgát
Mi a véleményed?
Szerintem Kálmán Olgát semmiképpen nem léptetik vissza
Kölcsönösen jók egymásnak a DK-val
Arról nem is beszélve hogy független jelölt a DK-támogatásával tehát elvileg független
Nyilván tudjuk mennyire de ez a tényen nem változtat
Kálmán Olga sok független szavazót is fog szerezni a DK-nak
Pont azért mert egyszerű közember
Aki elég jól látja és csinálja is a dolgokat ami elég nagy boldogság szerintem sokunknak
Ja és persze nő ami megint csak nem utolsó szóval Hajrá Olga!
Én alapból nem értem, hogy ORSZÁGOSAN (!) 500ezer támogatót magáénak mondható párt mitől nevezhető "jelentősnek" bármilyen szempontból is? ... tök mindegy, hogy KO-val vagy nélküle, de sehol nincsenek.
Ez megint csak egy szánalmas bohóckodás, de legyen, ha ez kell nekik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!