Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kálmán Olgát, lehet mégsem...

Kálmán Olgát, lehet mégsem lépteti vissza a DK?

Figyelt kérdés

Volt egy ilyen sejtésem korábban is, hogy egyedül akarnak ringe szállni Tarlóssal, mert most jól állnak. Nem engedhetik ki a vezető szerepet, mert akkor ismét háttérbe szorulnának. Ráadásul Olga mondta, hogy fog ő még Orbánnal egyeztetni ami csak akkor lenne lehetséges, ha elindulna Tarlóssal szemben. Nem ez lenne az első hazugsága a Gyurcsánynak

Erre mit ad Isten ? Hallani tegnap hogy a Gyurcsánypárt szóvivői panaszkodnak, hogy Karácsonyék telefonálgatnak embereknek, hogy a DK-ék Karácsonyt támogatják és így erőssen aggályos, hogy érvényes lesz-e a választás.

Akkor viszont, ha nem fogadják el Karácsony győzelmét nem léptetik vissza Olgát

Mi a véleményed?

2019. jún. 26. 12:26
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem hülyeségeket beszélsz.
2019. jún. 26. 12:33
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem Kálmán Olgát semmiképpen nem léptetik vissza

Kölcsönösen jók egymásnak a DK-val

Arról nem is beszélve hogy független jelölt a DK-támogatásával tehát elvileg független

Nyilván tudjuk mennyire de ez a tényen nem változtat

Kálmán Olga sok független szavazót is fog szerezni a DK-nak

Pont azért mert egyszerű közember

Aki elég jól látja és csinálja is a dolgokat ami elég nagy boldogság szerintem sokunknak

Ja és persze nő ami megint csak nem utolsó szóval Hajrá Olga!

2019. jún. 26. 12:39
 3/5 anonim ***** válasza:
30%

Én alapból nem értem, hogy ORSZÁGOSAN (!) 500ezer támogatót magáénak mondható párt mitől nevezhető "jelentősnek" bármilyen szempontból is? ... tök mindegy, hogy KO-val vagy nélküle, de sehol nincsenek.

Ez megint csak egy szánalmas bohóckodás, de legyen, ha ez kell nekik!

2019. jún. 26. 13:09
 4/5 anonim ***** válasza:
0%
Fletó úgy sem engedi, hogy visszalépjen! De ez nem baj...
2019. jún. 26. 13:35
 5/5 anonim ***** válasza:
47%
Nem fog visszalépni, viszont októberig felépítik úgy, hogy Tarlós után ő legyen a második és akkor fújjolnak majd Gyurcsányék a többiekre, hogy na ugye. Onnantól kezdve az összes balos Gyurcsány mögé áll, akinek bírja a gyomra. A Fideszt nem nyomják le még 2022-ben sem, de megszorongatják egy 50%-30%-kal, és akkor elég lesz egy kis hiba a Fidesz részéről, egy kis provokáció és akkor akár felül is kerekedhetnek. Ettől mentsen meg bennünket az Isten.
2019. jún. 26. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!