Mit gondoltok arról, hogy az elmúlt 12 hónapban Puzsér Róbertre 86%-al többen kerestek rá mint Karácsony Gergelyre és 64%-al többen mint Kálmán Olgára? (Magyarországon)
Budepestre szűkítve ez 82% és 72%.
Karácsonyra egyik megyében, vagy városban sem kerestek többen mint Puzsérra, ahol a legtöbben kerestek rá az Békés (30%)...
Kálmán Olgára egyedül Somogyban kerestek rá többen (ott is szoros, 53%)
Tarlós Istvánra 85%-al kerestek kevesebben mint Puzsérra, országosan...
Budapesten pedig 82%-al.
Kerel-Fronius Gáborra az elmúlt 1 hónapban Budapesten 64%-al kerestek kevesebben mint Puzsérra...
Ismét csak az elmúlt egy évben Magyarországon 56%-al kevesebben kerestek Gyurcsány Ferencre mint Puzsér Róbertre, Romániában ugyanez az arány...
Orbán Viktorra viszont itthon 86%-al kerestek az elmúlt 12 hónapban TÖBBEN mint Puzsérra..
Mit gondoltok?
Mit gondoljak? Az emberek kíváncsiak rá, vagy valami hozzá kapcsolhatóra. Én is rákereshetek az összes jelöltre, hogy megismerjem a programjukat, de csak egyre szavazhatok.
A másik, hogy nyilván azokra keresnek rá, akiknek a programját, vagy nézeteit kevesebben ismerik. Orbánra én is rá szoktam keresni, szimplán azért, hogy a róla szóló híreket elolvassam. Szóval ezek a százalékok kb semmit nem jelentenek szerinem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!