Miert nem szimpatikus nekem kalman olga? Olyan bekepzelt volt ma is meg fujja a dumajat amin erzodik hogy elotte ragtak a szajaba. Semmi oszinte megnyilvanulas. Engem Karacsony jobban meggyozott. Latszik hogy neki szivugye ez a varos.
Olgát én sem szeretem.
Ő tipikusan egy pénzéhes, karrierista "politikus", ha politikusnak nevezni.
Mindig oda áll,ahol több pénzt, nagyobb hírnevet sejt.
ATV-->Hír TV-->Polgármester?
Karácsonyt meg azért nem szeretem, mert túlságosan sötétzöld nézetei vannak, gépjárműellenes.
De, ha letiltja a dzsippókat a BKV-ról, akkor rászavazok.
Szerintem ő őszintébb.
Na meg olgánál az ellenfél tapsolása is erőltetett volt lenéző vigyorral...ha figyeltétek.
Karácsony is egy nyomorult bűnöző, egyáltalán nem szívügye neki semmi a pszichopata ambícióin kívül, csak Ő a legjobb színész a 3 közül.
KFG aki felett még nem lehet csak így pálcáttörni, Őt még nem ismerjük...
Am csak szerintem volt szánalmas, hogy mindenlo Puzsér szövegeit tolta, meg az Ő érveit, program pontjait lopkodták?
Csak éppen 150 oldalas szakmai program nélkül, amin 70 mérnök és más komoly szakember dolgozott 9 hónapig...
Egyedül a Sétáló Budapest program létezik...
A Momentumnak még van egy 50 oldalas listája, amiben egyébként jól összefoglalták, hogy miken kellene változtatni, csak azt elfelejtették odaírni, hogy hogyan...
A Sétáló Budapestben pedig sokszor konkrétan le van vezetve, hogy mit és hogyan... Szakmailag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!