Gyurcsány Ferenc vizitdíjas ötlete miért verte ki annyira a magyarokban a biztosítékot? A legtöbb európai országban van vizitdíj.
Én azérr bírtam az ötletet, mert akkoriban nagyon beteg voltam, és szinte mindenhol lett hely. Nem kellett 2-3 órákat várni.
A nyuggerek mindenhonnan kikoptak.
Kepzeljetek, kulfoldon is fizetunk TB-t, meg is van vizit dij... es nem holmi 1 euros beugro..
De erdekes, hogy aki jovedelmileg raszorul, annak olcsobb mint akinek 150 cege van....
"Azért azt lássuk be, hogy ami megél egy eredményes népszavazást egy egyértelmű válasszal, ott alapból van egy kialakult társadalmi vélemény."
Arrol is van tarsadalmi velemeny, hogy 0% legyen az szja, ha errol lenne nepszavazas, akkor az emberek megszavazzak.
Ugye errol nem lehet nepszavazast kiirni, de a vizitdijrol ki lehetett.
Tehat attol meg, hogy valamit vegul megszavaznak az emberek nem kovetkezik, hogy az helyes is. Az, hogy mit szavaznak meg a kampanytol is fugg.
A kettos allampolgarsag leszavazasa ugyanilyen uszitas volt a bal oldal reszerol.
Ezekbol a nepszavazasokbol mindket oldal politikai toket kovacsolt, es egyiket se erdekelte, hogy mi az orszag erdeke.
"Tehat attol meg, hogy valamit vegul megszavaznak az emberek nem kovetkezik, hogy az helyes is."
Nem is erre akartam kilyukadni, hanem arra, hogy téves elképzelés az, hogy csak a fidesz marketingje miatt szavazták volna meg az emberek az eltörlését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!