Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Gyurcsány Ferenc roma származású?

Gyurcsány Ferenc roma származású?

Figyelt kérdés
2019. jún. 24. 09:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem, a cigánygyilkosságoknál Gyurcsány is kiment a táblával, hogy „én is cigány vagyok”, de lehet, hogy más ügyben akasztott magára táblát (ahelyett, hogy magát akasztotta volna a táblára)
2019. jún. 24. 13:33
 12/21 anonim ***** válasza:
20%

"Orbán Viktor az."

Tudod normális emberek ha kijelentenek valamit alá is tudják támasztani. Mi a bizonyítékod?

2019. jún. 24. 15:35
 13/21 anonim ***** válasza:
77%

""Orbán Viktor az."

Tudod normális emberek ha kijelentenek valamit alá is tudják támasztani. Mi a bizonyítékod?"

lop

hazudik

rá kell nézni

2019. jún. 24. 16:08
 14/21 anonim ***** válasza:
Politikusoknál alap, hogy hazudnak és lopnak. Egyéb bizonyíték? Fehér bőre van. Szép magyar legény ez a Viktor. Ti meg csak sipánkodjatok ennyit érdemeltek.
2019. jún. 24. 16:25
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Na rajta bizonyítsátok be, hogy Orbán cigány. Nem fog menni. Csak hazudozni tudtok ti szánalmas ellenzékiek. Hazugok vagytok, vagy ha nem akkor bizonyítsatok.
2019. jún. 24. 16:29
 16/21 A kérdező kommentje:
#15ösnek a válaszom. Bizonyítom mindenkinek aki szerint orbán nem cigány. Mindenki írja be a google keresőbe a következőt: Így nézett ki Orbán Viktor kiskatonaként - 30 év alatt ennyit változott. Első cikk első képe. Világosan látszik hogy ro....adt cigó! Egyébként csak fehéríteti a bőrét. És #15 te egy agymosott Fideszes vagy aki bedől mindennek. Remélem meg dö....lesz meg minnél hamarabb azért mert nem kapsz megfelelő egészségügyi ellátást vagy cigány rablótámadás áldozata leszel.
2019. jún. 24. 20:05
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem győztél meg. Orbán nem cigány.
2019. jún. 24. 21:46
 18/21 anonim ***** válasza:

"Remélem meg dö....lesz meg minnél hamarabb azért mert nem kapsz megfelelő egészségügyi ellátást vagy cigány rablótámadás áldozata leszel."

Neked kéne aggódnod én gazdag vagyok és védem magam kiskancsó.

2019. jún. 24. 21:56
 19/21 anonim ***** válasza:
Annyira szerencsétlenek az ellenzéki pártok, hogy nektek már csak Orbán cigányozása maradt? Szánalmas az ellenzéki felhozatal.
2019. jún. 25. 13:58
 20/21 A kérdező kommentje:
Idi.* óták gyülekezete vagytok. Ha te olyan gazdag lennél akkor nem irogatnál a gyakorikérdéseken. Gondolom valami 10 éves ta.* kony vagy! De ha gazdag is lennél szörnyű hogy csak magaddal törödsz. Nem vagyok ellenzéki nem sárdobálás de az bizonyított levéltár szerint is hogy Orbán cigány származású. Nézzetek csak rá amúgy: tipikus cigány nézzetek róla régi képeket
2019. jún. 25. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!