Miért kellene hogy a Fidesz a hajléktalanokat meg a cigányokat segítse? A rendőri intézkedés tényleg annyira brutális a Magyarországi tüntetéseken?
A romák meg a hajléktalanok nagy része munkaképes ember. Vissza tudnának menni dolgozni csak elvárják hogy minden a fenekük alá legyen téve. Vannak valóban olyan hajléktalanok akik nem bírnak vissza menni dolgozni bizonyos okok miatt de a legtöbb igen. A romák között nagyon sok az olyan ember aki nem akar dolgozni sajnos a vérükben is benne van ez. Vannak nagyon jó romák akiknek jó lelkük van , dolgoznak, segítenek.
Ugye a Magyarországról szóló vitákon szó volt a rendőri brutalításról. (Cigányokról is hogy a kormány üldözi őket.) De akkor ha ez brutalitás akkor Gyurcsány idejében a lovasroham mi volt? Na meg a Francia tüntetéseken mi van?
Aranyosak a világot ilyen egyszerűen látó kérdések. A probléma ennél összetettebb és rendszerszintű.
Ha tényleg érdekel, belemehetünk, de tudom hogy könnyebb ítélkezni és gyűlölködni.
Szerintem pedig épp hogy semmit sem szabadna nekik meg engedni, hogy dolgozzanak! A hajléktalanszállókba meg csak olyanokat kellene be engedni akik tényleg nem bírnak dolgozni.... Ismertem egy hajléktalant elbírt volna menni dolgozni de végül nem akart mert jobban tetszik neki hogy az emberek eltartják.
Ez nem gyűlöletkeltés. Az a gyűlöletkeltés amikor a Fideszes és az ellenzéki média ugrassza össze az embereket.
Öregem, aki ilyenket ír, hogy "nem szabadna megengedni, hogy dolgozzanak" majd arról hablatyol, hogy dolgozzanak, az egy rohadt nagy troll.
Tudod a troll az, aki viccből ír ki kérdést, csak azért, hogy másokat fárasszon, te ez vagy, egy kitaláció kérdéssel, egymásnak ellentmondó állításokkal.
Így egy troll ír.
Tudod a rendszer dönti el azt is,hogy ki az aki bír,és ki az aki nem.
Nagyon sok beteg embert nem vesznek komolyan...
Nálunk a mentális betegség "nem betegség".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!