Orbán megfúrta a klímaegyezményt, Áder beszédesen hallgat. Mi is?
Az ürügy: megvédjük a rezsicsökkentést./Pusztuljon akár a világ/.
Az ok: kiállunk a lengyel szénbányák mellett /Pusztuljon akár a világ/.
"Le van írva feketén fehéren a cikkben hogy feketeszént importálnak és külföldi szén és atomerőművek álltal termelt áramot importálnak."
Na most oké, csak nem ezt írtad eddig! olvasd már vissza a saját válaszaidat. Eddig két ostobaságot írtál, amiket én megcáfoltam méghozzá forrással.
"Mindegy kár is minden szó úgy se érted. "
Ezt inkább én írhatnám nem gondolod?
ui. ha valahová odamégy és kétszer is hülyeséget beszélsz, akkor legyen már annyi gerinced, hogy legalább elhallgatsz és nem neked áll még följebb.
Kedves 9/35 ös!
Próbáld értelmezni a válaszodat?
37! Te tényleg nem vagy képes felfogni, hogy nem futtattak föl semmiféle szénerőműveket a németek? OTT VAN A TE ÁLTALAD LINKELT FORRÁSBAN IS! :-DDDDD
és én vagyok az értetlen?
Nem is szólva arról, hogy a németek egy főre jutó CO2 emissziója meg atomerőművek leállítása ellenére is csökkent. Igaz nem sokat, de csökkent.
Te ennyire hinni akarsz benne, hogy a németek bezártak minden atomerőművek és fölfuttatták a szénerőműveket, mert ha ez így van, akkor hiába jövök én itt hülye grafikonokkal, meg tényekkel, meg a TE forrásoddal. Kit érdekel az. Higgyél benne. Hihetsz abban is, hogy tudsz repülni, de azért ne lépj ki a tizedikről...
Németország 15 százalékkal csökkentette a széndioxid kibocsátást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!