Puzsérral azután is van valakinek problémája, hogy ezt az EGÉSZ interjút VÉGIG olvasta?
Csak az válaszoljon aki már elolvasta teljesen, köszi!
Sajnos a konkrét cikket/interjút nem tudom linkelni, mert trágár a címe.
De jelenleg még legfelűl található
Most mit vársz? Bírom az ilyet, hogy valaki szeret valakit, ezért az ő megítélése szerint egy bizonyos dolog bizonyítja, hogy az illető milyen szimpatikus. Kábé mint amikor be akarod bizonyítani, milyen jó zenész X meg Y, linkelsz 2 dalt, nagy gonddal kiválasztod a szerinted legjobbat, de a másik még mindig azt mondja, hogy ez gagyi. ha valaki más megközelítéssel közelít,nem fogja azt látni, amit te. Amúgy nem találtam meg az interjút, amit kell olvasni. Ez a p****csába elküldős című az?
Én nem vagyok budapesti,nem szavazok a főpolgármesteri választáson, ezért nem olvasom el. Azonban a nem politikai hanem egyéb (kulturális, társadalmi) megnyilvánulásai alapján nekem Puzsér nem szimpatikus. Le tudom írni, ha érdekel, miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!