Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Puzsérral azután is van...

Puzsérral azután is van valakinek problémája, hogy ezt az EGÉSZ interjút VÉGIG olvasta?

Figyelt kérdés

Csak az válaszoljon aki már elolvasta teljesen, köszi!

Sajnos a konkrét cikket/interjút nem tudom linkelni, mert trágár a címe.

De jelenleg még legfelűl található

[link]

2019. jún. 21. 15:07
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
73%

Most mit vársz? Bírom az ilyet, hogy valaki szeret valakit, ezért az ő megítélése szerint egy bizonyos dolog bizonyítja, hogy az illető milyen szimpatikus. Kábé mint amikor be akarod bizonyítani, milyen jó zenész X meg Y, linkelsz 2 dalt, nagy gonddal kiválasztod a szerinted legjobbat, de a másik még mindig azt mondja, hogy ez gagyi. ha valaki más megközelítéssel közelít,nem fogja azt látni, amit te. Amúgy nem találtam meg az interjút, amit kell olvasni. Ez a p****csába elküldős című az?

Én nem vagyok budapesti,nem szavazok a főpolgármesteri választáson, ezért nem olvasom el. Azonban a nem politikai hanem egyéb (kulturális, társadalmi) megnyilvánulásai alapján nekem Puzsér nem szimpatikus. Le tudom írni, ha érdekel, miért.

2019. jún. 23. 19:12
 22/24 anonim ***** válasza:
76%
Amúgy magad is tudhatod, hogy nem tetszik sokaknak, ha veszed a fáradságot, hogy elolvasod a kommenteket. Szemben azzal, amit a Puzsér-hívők szoktak mondani, nem minden Puzsér-ellenes komment csak fröcsögés és értelmetlen, vannak olyanok is, amik érveket tartalmaznak.
2019. jún. 23. 19:16
 23/24 anonim ***** válasza:
Csak nézd meg a 444-es kommenteket, úgy fröcsögnek ott, hogy el sem olvasták, vagy el is olvasták, olyanok, mint a 12 évesek, akik elé ha szakirodalmat raksz, és elolvassák, tudják értelmezni a szavak nagy részét, de a szöveg értelmét már nem.
2019. júl. 9. 18:46
 24/24 anonim ***** válasza:
Utolsó, te se értelmezted az előtted lévőt. Sok normális komment is van, de Puzsér mindig azzal jön, hogy ellene senki nem érvel, de aki összeszedetten érvel ellene, azt letiltja.
2019. júl. 19. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!