Az öaszes magyar egyetem egy rakás selejt, a nemzetközi egyetemek közt egyik sincs túl kiemelkedő helyen megközelítőleg sem, míg a CEU nemzetközileg elismert. Azért lesz beszüntetve, mert a fidesz innen nem tud kedve szerint lopni, vagy valami egyéb oka is van?
A társadlami szakokon lényegében libsi Soros katonák kiképzése folyt ott. A tananyag és az oktatói gárda gondoskodott erről.
2018. okt. 25. 19:27
6/26 anonim válasza:
A CEU politológiai egyetem és a balliberális irányt, nyitott társadalom ideológiát képviseli, ezért nem szimpatikus a kormánynak. Ők inkább jobboldali, fideszes ideológiájú képzéseket szeretnének, ezért jött be például a Matolcsy féle képzés is.
Plusz a CEU elleni jogszabály kampánycélokat is szolgált, mivel beleillett a Soros György és a hozzá köthető szervezetek elleni fellépésbe.
2018. okt. 25. 19:32
7/26 A kérdező kommentje:
Libsi Soros katonák, ez komoly? Ha nem haragszol, inkább becsülök meg egy olyan egyetemet, ami a világ több pontján is van, bizonyítottan elismert és neves, mintsem mondjuk egy eltét, bme-t vagy corvinust, amiről a magyarokon kívül más országban nem is hallottak.
2018. okt. 25. 19:34
8/26 anonim válasza:
Kérdező, olvasd már el ezt figyelmesen, ne égesd magad tovább:
Amúgy marhára nem érdekel, ki hol van milyen listán, ha károsnak tartom az országra a tevékenységét.
2018. okt. 25. 19:38
9/26 anonim válasza:
Nem akarom a CEU-t támadni, de itt Németországban nem is ismerték az emberek pár hónappal ezelőttig, amíg hír nem lett belőle a szapulásig. A német média is foglalkozott vele elég sokat, egyáltalán nem világhírű egyetem.
2018. okt. 25. 19:41
10/26 A kérdező kommentje:
Viszont világhírűBB, mint akármelyik "nagy" magyar egyetem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!