A fidesznek egyébként a CEU-val mi a problémája?
milyen szépen kitörölgetik a 888 cikk alól azokat a kommenteket, akik belinkelik, hogy a qs-en milyen magasan van a ceu, ha a szakokra lebontott listát nézed :D ugyanis ők az alapkézpési litáról tettek be képet, ami nincs a ceun :DDD
közgázba pl. veri az eltét és a bce-t is
idióták :D
Talán csak valami olyasmi, hogy igazából a CEU mint "egyetem", egyáltalán nem is létezik, csak fordításban, nem?
Az intézmény -ami inkább továbbképző, nem is egyetem, csak a nevében- a Közép-Európai Egyetem.
Jól meg volt keverve, hogy nehéz lehessen átlátni, és jól zavarosban halászni.
"Azért nem szerepel a CEU a QS World University Rankings rangsorában, mert az csak olyan egyetemeket listáz, amelyek alapképzést is kínálnak, a CEU azonban kizárólag mester- és posztgraduális képzéseket indít."
Oké, elhiszem. Bár ettől egy centit sem nőtt a szememben a CEU. Kétlem, hogy ha nem akarnák igazán, akkor nem tudnák megoldani. Amilyen "egyetemekről" írták, hogy megoldották, inkább cikinek vagy szándékosnak tűnő provokáció, hogy ők meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!