Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesznek egyébként a...

A fidesznek egyébként a CEU-val mi a problémája?

Figyelt kérdés
Az öaszes magyar egyetem egy rakás selejt, a nemzetközi egyetemek közt egyik sincs túl kiemelkedő helyen megközelítőleg sem, míg a CEU nemzetközileg elismert. Azért lesz beszüntetve, mert a fidesz innen nem tud kedve szerint lopni, vagy valami egyéb oka is van?
2018. okt. 25. 19:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
69%

milyen szépen kitörölgetik a 888 cikk alól azokat a kommenteket, akik belinkelik, hogy a qs-en milyen magasan van a ceu, ha a szakokra lebontott listát nézed :D ugyanis ők az alapkézpési litáról tettek be képet, ami nincs a ceun :DDD

közgázba pl. veri az eltét és a bce-t is

idióták :D

2018. okt. 25. 22:25
 22/26 anonim ***** válasza:
7%

Talán csak valami olyasmi, hogy igazából a CEU mint "egyetem", egyáltalán nem is létezik, csak fordításban, nem?

Az intézmény -ami inkább továbbképző, nem is egyetem, csak a nevében- a Közép-Európai Egyetem.

Jól meg volt keverve, hogy nehéz lehessen átlátni, és jól zavarosban halászni.

2018. okt. 26. 00:54
 23/26 Koplárovics Béci ***** válasza:

"Azért nem szerepel a CEU a QS World University Rankings rangsorában, mert az csak olyan egyetemeket listáz, amelyek alapképzést is kínálnak, a CEU azonban kizárólag mester- és posztgraduális képzéseket indít."

Oké, elhiszem. Bár ettől egy centit sem nőtt a szememben a CEU. Kétlem, hogy ha nem akarnák igazán, akkor nem tudnák megoldani. Amilyen "egyetemekről" írták, hogy megoldották, inkább cikinek vagy szándékosnak tűnő provokáció, hogy ők meg nem.

2018. okt. 26. 07:00
 24/26 tgt ***** válasza:
91%
Koplárovics Béci: A CEU minden feltételt telesített, amit a törvény előírt számára, a kormány mégsem írja alá az engedélyt. Ha folytatni akarja az oktatást, nincs más választása, mint elmenni Magyarországról. Mi mást tehetne?
2018. okt. 26. 07:11
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
A CEU egy bűzlő fing Magyarország segjukából.
2018. okt. 26. 09:04
 26/26 anonim ***** válasza:
0%
Még az is lehet a bajunk -úgy közösen, és nem csak a Fidesznek- a "CEU"-problémakörrel, mint a 4-es metróval. Örökölt probléma, és nekünk kell megoldani, mi fizetünk érte.
2018. okt. 26. 14:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!