Manapság miért lett ennyire divat a Fideszt szidni?
"Manapság miért lett ennyire divat a Fideszt szidni?"
Mert szerinted kit kéne, Grósz Károly? Ez a gondozatlan toprongyos elmebeteg van már itt 9 éve....
10en valahány éve szilveszter éjjelen eltört az ujjam. Mentem a sűrgősségire a csúcsban és 1 óra alatt sorra is kerültem igy működött.
3 éve a sürgősségin 12 órát vártam a rosszul levő édesanyammal mire foglalkoztak vele és aki rá egy hétre meg is halt.
Ez a lényegi különbség a fidesz alatt. Élet vagy halál. Aki a fideszre szavaz az a pusztulásra a lopásra és a halálra szavaz.
# 25
Sajnos kórháza válogatja, én egriként 10 éve is vártam órákat és az második Orbán-kormány alatt is.
"Másrészt meg mondjon nekem valaki egy olyan korábbi kormánypártot, ahol nem volt jelen a korrupció valamilyen mértékben. Ez sajnos a politikával jár. Ha Te nem lopnàl, akkor lopna a pàrttàrsad. Felnyomnàd? "
A különbség az, hogy a korábbi kormányok idején a saját szavazóiknak is elegük lett a korrupcióból, ésbüntették is őket a választáson, ezzel szemben te és sok más Fidesz szavazó még megis magyarázza, hogy mindez rendben van.
"Könyörgöm, csak egyszer kell felépíteni azokat a létesítményeket, majd ötszáz évig ott fog állni az utókornak és nem kell vele foglalkozni. "
Tanulmányi kirándulásnak javaslom az akasztói stadiont, nincsen még közelében az 500 évnek, de a Népstadion is elég ramaty állapotban volt a lebontása előtt. A stadionokat nem csak felépíteni kell, hanem üzemeltetni, karbantartani. Ehhez kellene megfelelő számú fizető néző és más rendezvények. Jelenleg ezek a stadionok vastagon veszteségek.
"Ráadásul ha komolyabb sporteseményeket akarunk itthon rendezni, akkor igenis szükség van rájuk. Sportesemény egyenlő turisták egyenlő költekezés egyenlő gazdasági növekedés. "
A világversenyek nagyrésze vastagon veszteséges, és semmi sem bizonyítja, hogy emiatt azt követően is jelentős számú turista érkezne az országba. Emellett a stadionok nagyobb része nem tud világszinten nagy sporteseményeket kiszolgálni, a magyar foci bajnoksághoz viszont túlméretezett.
"Ráadásul akár befektetőket is ide vonzhat egy ilyen nagyszabású rendezvény, ha látják, hogy milyen jól meg lett szervezve, ha híre megy a nagyvilágban. "
Ezt sem ártana alátamasztani, pl. a vizes VB milyen befektetőket csábított hazánkba?
"Nem lehet a 40 év alatt lerombolt egészségügyet, oktatást, infrastruktúrát 10 év alatt rendbe hozni."
Főleg úgy nem, hogy az akarat sincsen meg rá. Te hol voltál, mikor bevezették a KLIK-et, a kompetencia alapú oktatás helyrtt pedig inkáb a poroszos módszereket erösítik? Az egészségügy helyzete is tovább romlott. Hol voltál, mikro magánvagyonokat államosítottak? Mikor teljes szektorokat helyeztek haveri kézbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!