Szerintetek hogyan lehetne megoldani a nyugdíj problémát?
Az elöregedő társadalmunkban köztudott, hogy aki most 20-30 körüli, nem fog nyugdíjat kapni.
De hogyan lehetne megoldani a nyugdíj problémát?
Nem kell ellopni az adófizetők pénzét.
Olyan kormányfő és kormány kell amelyik nem lop és a befizetett adókat az ország érdekeinek megfelelően költi el, szolgál és nem uralkodik.
90 év a nyugdíjkorhatár és meg is van oldva.
Mondom úgy, hogy alig bírtam kivárni, hogy 52 évesen mehessek már végre nyugdíjba.
5: külföldre költöztem, itt jól élek, tudok spórolni.
De amit mondani akarok, hogy ezt senki nem fogja megoldani helyetted, neked kell megoldani.
Szerintem kénytelenek lesznek öngondoskodásba terelni az embereket. Persze nem Magyarországon, itt már tudjuk jól mi történt.
Nem fogják tudni kitermelni a fiatalok egy elöregedő társadalom nyugdijàt.
Nincs más megoldás, mint a dolgozó években felkészülni rá.
A magyar állam próbálja visszaterelni őket a munka világába + ugye arra alapoznak, hogy a gyerekeik majd kisegítik őket.
Viszont a jövőben egyre több gyermektelen ember lesz, így ez sem opció
Ja,szóval elkenekültél külföldre az itthoni jólét elől.Akkor te onnan fogsz nyugdíjat kapni tehát semmi szükséged spórolást meg öngondoskodást.
#9:hogy és mennyit lehet félretenni havi 4-500 eurós fizetésből?Mesélj,te hogy csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!