Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik az a korrekt politikai...

Melyik az a korrekt politikai oldal ahol tudok tájékozódni az aktuális hírekről?

Figyelt kérdés
2019. jún. 17. 18:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
41%
Mit értesz korrekt alatt? Ha független, semleges oldalt, akkor olyan nincs. Ha olyat, amelyik nem szokott hazudni, akkor a kuruc.info-t ajánlom. Mivel a szerkesztőik nem vállalják a nevüket, olyan dolgokról is leírhatják az igazságot, amikről egyébként tilos.
2019. jún. 18. 07:48
 12/20 anonim ***** válasza:
71%
Ez az oldal tele van gyűlölködő ellenzékiekkel ne hallgass rájuk. Origot és Pesti Srácokat olvass.
2019. jún. 18. 12:00
 13/20 anonim válasza:

ORIGOT NE!

Nem hiteles,akármennyire is okoskodnak itt páran a tények azok tényleg egész nyugodtan utána lehet nézni hány pert nyertek ellenük hamis hírek miatt,ez szintén elmondható a többi kormánypárti oldalról is. Példának okáért:

[link]

Talán 24.hu amire azt mondanám hiteles lehet TALÁN.

2019. jún. 18. 15:30
 14/20 Fizikakedvelő ***** válasza:
#12:Ez komoly? Gyülölködésnek számít az,hogy elmondjuk azt a TÉNYT az Origoról,hogy teljesen hiteltelen? Cáfolj!!!
2019. jún. 18. 17:49
 15/20 Fizikakedvelő ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

Nos? Cáfolat?

2019. jún. 18. 17:55
 16/20 Fizikakedvelő ***** válasza:
Nem sikerült cáfolni,tehát továbbra ks fenáll az álláspontunk. Kérdező,semiképp se olvass Origot.
2019. jún. 19. 07:38
 17/20 anonim válasza:

Nem tudom ezekkel miért gondolod,hogy megcáfoltad a a tényeket :D

Troll vagy vagy csak tényleg ennyire vak vagy? És akkor én lettem lepontozva 😂

2019. jún. 19. 10:12
 18/20 Fizikakedvelő ***** válasza:
De szeretem az ilyen helyzeteket. Kijelenti valaki,hogy Origot meg PS-t kell olvasni,mert az korrekt és hiteles. Többen reagáltunk arra,hogy az Origo lényegileg sajtóorgánumnak sem nevezhető,ugyanis szemrebbenés nélkül hazudoznak. A viszontválaszban semmiféle logikus cáfolat,csak és kizárólag ugyanaz azzal kiegészítve,hogy itt mi gyűlölködünk. Ezzel szemben engem tényleg érdekel,hogy miért jó az Origo. S figyeld meg,kedves 45%,hogy a PS-re nem panaszkodtam így. Az legalább médium. A lényeg tehát a követkető:bizonyíthatnád az igazad,azonban te nem teszed. Erre nincs mit mondanom,csak azt,hogy nem tudod alátámasztani a kijelentésed.
2019. jún. 19. 12:14
 19/20 A kérdező kommentje:
Továbbra is kíváncsi vagyok a nézőpontokra. Ti hol tájkékozódtok? Mit gondoltok a média szerepéről? Néztek egyáltalán TV-t?
2021. febr. 17. 09:45
 20/20 anonim ***** válasza:

Mindent osztok kettővel, hárommal.

Általában hamar megállapítható, melyik médium merre húz. Milyen érdekcsoport állhat mögötte.

Tévét nem nézek, mivel nincs benne olyan dolog, ami érdekelne (leszámítva néhány élő sportközvetítést, de egyre gyakrabban azokat is neten kísérem figyelemmel).

Hírgyűjtő oldalakon tájékozódom, persze mindig figyelembe veszem azt, hogy mit hol olvasok el, semmit sem veszek készpénznek. Igyekszem többféle forrásból tájékozódni, és megkeresni a közös pontokat, amelyek talán a legközelebb állhatnak az igazsághoz.

2021. febr. 17. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!