10 millió Ft egy az árzvízben összedölt házért valóban segítség lesz?
Bőven elég. Meg lehet nézni, hogy milyen házak omlottak össze 95%uk vályog és a bútorzat sem új volt.
És megmondom a frankót. azokkal szemben igazságtalannak érzem ezt, hogy ennyi pénzt adnak nekik, akik fizetik rendesen a biztosítást. És tessék megint olyan is a kap a mézes bödönből, aki semmit nem fizetett.
És akkor lehet nézni, hogy Felsőzsolcán is kinek volt a legnagyobb pofája. Már megint a cigányak.
Félre ne értsen senki. Emelt díjas smst küldtem, vettem támogatói jegyet, mert megszántam őket.
Ezek meg ahelyett, hogy kissé kulturáltabbak lennének és méltósággal várnák a segélyt, már tüntetnek.
Ha Orbán nyaralója dőlt össze akkor aligha lehetne 10 millából rendbehozni :))
Amúgy sztem is más területen kéne újáépíteni nem az ártérben mert akkor megintcsak össze fog omlani. Én olyan szabályozást vezetnék be hogy akik az ártérbe építkeznek és kár éri őket nem kapnak egy fillér kártérítést se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!