Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért a Fideszt nevezik...

Miért a Fideszt nevezik gyűlöletkeltőnek, hogyha az ellenzék picsokondiázza állandóan a Fideszt?

Figyelt kérdés
Semmi másról nem szól az ellenzéki politika, csak a Fidesz kritizálásáról, és gyűlöletkeltésről. Az emberek teljes mértékben való lebutításáról. Itt is lesznek lebutított, ellenzéki propagandisták, akik a saját elvetemült és sötét világnézetüket akarják ráerőltetni másokra. Pedig a többségüknek sokkal jobb az élete mint régen volt, csak nagyon kis százalékuk él meg rosszul, vagy nem tud róla hogy sokkal jobban él, vagy elfelejtette mi az hogy nincs. Ezekre az emberekre, és borús villagnézetükre nem is vagyok kíváncsi, így ne is válaszoljanak. És ha valaki a menekültek gyűlöletével huzakodna elő, vagy azzal hogy a Fidesz idegengyűlölő, azt tökéletesen cáfolja az hogy több emberen is segített a Fidesz. Csak nem Európába jutásukhoz, hanem a hazájukba! Ez az egyetlen ésszerű megoldás, és az olcsóbb is.

2019. jún. 14. 21:59
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯
 311/505 A kérdező kommentje:
Nagyobb ország, nagyobb lakosság több pénzt tudnak termelni. De viszont több felé is oszlik el az a pénz.
2019. jún. 18. 16:06
 312/505 anonim ***** válasza:
10:33: a kérdező gondolkodása annyira összetett, hogy nála az jelenti a kommunizmus bukását, ha a Viktor ura elénekli Nagy Feróval Az azok a boldog szép napokat. Csak olvasd vissza. Párját ritkítóan primitív, de annál kitartóbb troll, aki még a kormánypropagandát is egy hatéves gyerek szintjén képes visszaböfögni. Nem kellene etetni.
2019. jún. 18. 16:07
 313/505 anonim ***** válasza:
Ezen kívül technológiai, innovációs újítás sincs sok, inkább csak a másoljuk Nyugatot és Balti államokat. Startupban sem tudunk olyan sikeret felmutatni,mint az észtek. Termelékenység évek óta stagnàl. Eu-n belüli gazdasági erőnk szintén. 1 főre eső gdp terén sem vagyunk vezetők, még régión belül sem. Szóval eléggé nehéz komolyan venni, hogy èllovasok leszünk.
2019. jún. 18. 16:09
 314/505 A kérdező kommentje:
Pedig vannak. Szerintem egyébként jó sokan másolják nyugatot. De ha tényleg egy az egyben másolnánk, itt nem családtámogatás lenne hanem migráns paradicsom.
2019. jún. 18. 16:15
 315/505 anonim ***** válasza:
Kivéve a Gdp százalékarànyos növekedése kivétel, ami viszont alkalmatlan országok összehasonlítàsàra.
2019. jún. 18. 16:15
 316/505 A kérdező kommentje:
GDP nem sokat változott az elmúlt években, nagyobb orszagok jó hogy jobban teljesítenek. Ha ebben nem gátolja őket semmi tényező.
2019. jún. 18. 16:16
 317/505 anonim ***** válasza:
Annál jobb bizonyíték viszont nincs, hogy nem tudod megnevezni milyen téren cserélődnek fel az erőviszonyok, pedig több száz gazdasági mutatóra lehetne hivatkozni.
2019. jún. 18. 16:20
 318/505 A kérdező kommentje:
Fejletségi viszonyok cserélődnek fel, hogyha Magyarország folyamatosan gyorsabban fejlődik, a többi ország meg szinte semmit, vagy nem eleget.
2019. jún. 18. 16:57
 319/505 A kérdező kommentje:

"a kérdező gondolkodása annyira összetett, hogy nála az jelenti a kommunizmus bukását, ha a Viktor ura elénekli Nagy Feróval Az azok a boldog szép napokat. Csak olvasd vissza. Párját ritkítóan primitív, de annál kitartóbb troll, aki még a kormánypropagandát is egy hatéves gyerek szintjén képes visszaböfögni. Nem kellene etetni."

Elöször is nem az én gondolkodásom összetett, hanem az adott dolog. Másodszor pedig ezt csak te hiszed én nem. Én erre a tényezőre hivatkoztam a tény mellett!

2019. jún. 18. 17:00
 320/505 A kérdező kommentje:
Németországnak például jelenleg sokkal tőbbet kellene termelni, hogy ne maradjon le. Hiába termel több pénzt, így hiába nagyobb a GDP ha fejlődésben le marad a magyarétól. Így gondok lehetnek később, mert a pénz több felé oszlik el, így csökkenhetnek idővel egyes dolgok. De ezért fogják rank kényszeríteni az országunk átadását, hogy még több pénzt vihessenek ki.
2019. jún. 18. 17:03
❮❮ ... 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!