Miért a Fideszt nevezik gyűlöletkeltőnek, hogyha az ellenzék picsokondiázza állandóan a Fideszt?
Figyelt kérdés
Semmi másról nem szól az ellenzéki politika, csak a Fidesz kritizálásáról, és gyűlöletkeltésről. Az emberek teljes mértékben való lebutításáról. Itt is lesznek lebutított, ellenzéki propagandisták, akik a saját elvetemült és sötét világnézetüket akarják ráerőltetni másokra. Pedig a többségüknek sokkal jobb az élete mint régen volt, csak nagyon kis százalékuk él meg rosszul, vagy nem tud róla hogy sokkal jobban él, vagy elfelejtette mi az hogy nincs. Ezekre az emberekre, és borús villagnézetükre nem is vagyok kíváncsi, így ne is válaszoljanak. És ha valaki a menekültek gyűlöletével huzakodna elő, vagy azzal hogy a Fidesz idegengyűlölő, azt tökéletesen cáfolja az hogy több emberen is segített a Fidesz. Csak nem Európába jutásukhoz, hanem a hazájukba! Ez az egyetlen ésszerű megoldás, és az olcsóbb is.2019. jún. 14. 21:59
222/505 A kérdező kommentje:
Nektek csak fáj a vóság!
2019. jún. 17. 21:34
223/505 A kérdező kommentje:
Fidesz rész vett, részese volt, a rendszerváltásnak. Ő űzte ki a komcsikat!
2019. jún. 17. 21:34
224/505 anonim válasza:
Kérdező nem mondtad, hogy Fodor Gáborra gondolsz.
225/505 anonim válasza:
A végén még kiderül, hogy Feró, mikor plagizált egy kevéssé ismert angol számot (Gene Loves Jezebel együttes - Motion of Love), instant megbuktatta a kommunizmust! Persze még hiányzott az isteni szikra, ahhoz még kellett pár Soros-ösztöndíjas a vokálba.
226/505 anonim válasza:
Na, mondtam én, szegénykém milyen szinten mozog. Ezzel vitatkozni? Mint egy fekete lyuk. Egy random tyúk legyőzné barkochbában.
227/505 anonim válasza:
Melyik kormány támogatta a Slobodan Milosevic rendszerének megbuktatását, különböző támogatásokkal segítve az Otpor!-t?
228/505 anonim válasza:
Mondjuk szép terelés, de még mindig nem tudni mi haszna az országnak a Belgrád-Budapest vasútvonalból.
229/505 anonim válasza:
Mondjuk az sem tudtuk meg eddig, hogy ha a Fidesz pénzelhették külföldről, támogathatok más ország ellenzéki mozgalmát akkor miért baj, ha más is megteszi?
230/505 A kérdező kommentje:
Persze tudtam hogy ti komcsik, utáljátok a Vajdasági magyarokat!
2019. jún. 17. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!