Mi az oka annak hogy a fiatalok többsége baloldali ma Magyarországon?
Én 19 éves vagyok, tehát voltam szavazni a mostani EP-választáson. Ja, és baloldali vagyok... Akkor menjek magam felakasztani?
Ugyanmár... Úgy tudtam demokrácia van és mindenki eldöntheti szabadon, hogy melyik a szimpatikus neki... ja,hogy akkor mégsincs demokrácia?
A kórházak ma is rohadnak... Papámat egyszer bevittük a kórházba, és ott halt meg mert tüdőgyulladást kapott bent a kórházban, plusz gép sem volt, amivel leszívhatták volna a vízt a tüdejéről...
Sőt, a mi kórházunk megyei kórház és omlik le róla a vakolat...
Na, valóban fejlesztés megy a kórházakat illetően, látom... Majd mindjárt meg is csókolom Orbán apánk lábát!
Amikor Gyurcsányék voltak hatalmon, akkor a családom sokkal jobban élt, egy bevásárláson 20 ezer forintból egy egész kosár megtelt, most meg ugyanennyiért a kosár fele van csak tele.
Azba rendszer sem volt tökéletes, de mégis sokkal jobb volt több szempontból is... Kevésbé ment a mocskólódás is a két oldal között, most meg egymás torkát vágjuk el...
Úgyhogy nem, nem kell a kormánypárt meg a jobboldal, köszi, majd én eldöntöm...
És még ránk fújolnak XD
Vicc... És még ti kéritek ki magatoknak, holott ti is pontosan úgyanúgy részt vesztek a mocskolódásban!
Csak annyira felsőbbrendűnek gondoljátok magatokat, hogy világért se ismernétek ezt el!
Na sebaj, lesz még itt kormányváltás, féljetek csak!
Egyszer minden birodalom összeomlik! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!