Mi az oka annak hogy a fiatalok többsége baloldali ma Magyarországon?
"Mert a fiataloknak nincs politikai kulturájuk+könnyen befolyásolhatóak"
+ farmer nadrágot hordanak s kólákat isznak pfeej..
És kire szavazzanak akkor? A Fideszre, aki most lehetetleniti el a jövőjüket? Vagy a fidesz zsebpàrtjaira? (lmp, náci mi hazánk, munkàspàrt, aki semmit nem csinál évek óta)
A Jobbik fene se tudja mit akar és kb fel is oszlatja magát.
A dk és a Momentum marad logikusan végig gondolva. De főleg a momentum.
""Az új monumentális generáció azt nem tudja eldönteni melyik wécébe menjen."
És ez téged miért érdekel ennyire? Te tudod nem? Vagy mégse?"
Látom nem fogtad fel a mondanivalót a szavak mögött, mert egyáltalán nem mondott hülyeséget.
Lényegében annyit állít hogy a mai fiatal felnőttek csak fizikailag nevezhetőek felnőttnek, sajnos a többségre ez igaz tisztelet a kivételnek
18:10: na, lássuk, kik az igazi felnőttek!
# 16
Szerintem a híres lmbqt-re gondolt. A 88 rendszeresen foglalkozik a témával. Már azt se értem hogy az ilyen vonulásokon miért jelennek meg náci zászlóval az ellen "tüntetők" Hülyén hangzik de én kb pont lesz@rom, minimum látens b***-nak kell lenni hozzá.
Talán azért,mert elegük van a korrupt jobboldali diktatúrákból,ahol a nép nyomorog még a kiváltságosok urizálnak.
Elegük van a munkavállaló ellenes törvényekből,a szociális háló leépítéséből,és hogy az állami támogatásokat a gazdagok kapják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!