Örültök neki, hogy most már nem csak álbaloldali, neoliberális ellenzéki pártok vannak, hanem megjelent egy valódi baloldali párt is a Táncsics-Radikális Balpárt személyében?
"legyen végre normális ellenzék a Gyurcsány helyett,hát most itt van"
Ne már, ez már tényleg viccnek is rossz!
Trollkodsz?
Miért?
Nincs baloldal Magyarországon.Szükség van baldali pártra,aki a munkások érdekeit képvuseli.Ha kormányra nem is,ellenzékbe igen.
És ez nem kádárista párt.
Nem rúghattok labdába. Megnéztem azóta egyik programotok az államadósság felülvigygálata. Ezt a nyugati nagytőke nem engedi. Anno Macó Ágnes szólalt fel először ezért és utána egyből lenácizta a média és kifúrták onnan.
A nyugati elit gyakorlatilag állandó profitot fölöz le. Gondolj bele : 1x külcsönadtak még a '80-as években nekünk valamennyit, az még ma sem lett visszafizetve. A kamatos kamatokkal csak gyarapszik. Egyszeri külcsönből állandó megélhetésük van.
Én nem értem mi a bajotok.Eddig azért sírtatok,hogy legyen végre normális ellenzék a Gyurcsány helyett,hát most itt van.
Én sem értem/értelek...Kedves kérdező.(ez a kenjük be sárral oszt' jó' van hozzáállás)
Ez NEM "végrenormálisellenzék"
Ha annak gondolod érdekes szempontból látod a parlament és a pártok/ rendszerét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!