Szanyi Tibor új mozgalma, a “Holnapelőtt” is csatlakozni fog a Balpárthoz?
Figyelt kérdés
2019. jún. 4. 11:35
2/11 Molyember válasza:
De amúgy tényleg, kik ezek? :D A Wiki szerint radikális balosok, hát más se hiányzik még ebbe a szerencsétlen országba. Tolvaj bűnözők uralkodnak, szélsőjobbos agyhalottak menetelnek, az ellenzék nem tud helyesen írni, és nekiszalad egy zárt ajtónak, az analfabéta cigányok "Orbán Viktor Párt"-ra szavaznak, az öregek kilépnének az EU-ból, mert az Soros pártja, és néha a kerítéshez mennek kirándulni, te meg reklámozod ezt az idióta Balpártodat naponta legalább háromszor. Mi a fsz lett ezzel az országgal?
3/11 A kérdező kommentje:
Miért,jobb lenne ha neoliberális párt lenne?
2019. jún. 4. 12:18
4/11 anonim válasza:
11:53: a Balpárt egy olyan gittegylet, amelynek a teljes tagságát (kábé 4-5 ember lehet) idevezényelték erre az oldalra, reklámozni őket.
5/11 Molyember válasza:
Kérdező, mi ez a hülye visszakérdezés? Mint amikor a fideszest a korrupcióról kérdezik, a sérült meg kezdi a mantrát, hogy: "miÉrT mIT AkaRSz gyUrCsÁNyT?"
A te balpártod is csak arra jó, hogy tovább ossza az ellenzéket, menjenek a francba. Ha meg te magad a párt egyik tagja vagy, akkor azt tanácsolom, hogy menjetek el dolgozni, talán lesz valami hasznotok, mert ez egyrészt káros, másrészt röhejes. Radikális baloldal... Költözzetek össze Toroczkaival, szenvedélyes kapcsolat lenne.
6/11 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok párttag,de nem akarok olyan neolibsiket se kormányon,mint a Momentum vagy Gyurcsány
2019. jún. 4. 16:43
7/11 Molyember válasza:
Értem, ez derék dolog. Akkor reklámozd tovább, támogatottsága ettől ugyan nem lesz, de legalább vicces.
8/11 A kérdező kommentje:
Én nem reklámozok semmit,ez csak egy kérdés volt.
2019. jún. 4. 16:58
9/11 A kérdező kommentje:
A Táncsicsosok is csatlakoztak,gondolom a Holnapelött is csatlakozni akar
2019. jún. 4. 16:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!