Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyit fizet gyurcsany...

Mennyit fizet gyurcsany kalmannak hogy megossza a baloldalt az elovalasztason?

Figyelt kérdés
2019. jún. 7. 19:57
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Ha hiszed ha nem van olyan is. Kálmánt meg sose bírtam.

Gergőt viszont tisztelem és rá szavaznék ha tehetném. Tavaly tettem is.

2019. jún. 7. 21:55
 12/20 anonim ***** válasza:
Előbújtak csak a háttérből. Nyilván nem alaptalanul mondogatják, hogy elqró akar a főnök lenni a balon.
2019. jún. 7. 23:41
 13/20 anonim ***** válasza:

A DK az EP választáson jól szerepelt az MSZP-PM meg rosszul. Ebből lehet következtetni nem?

Mellesleg Kálmán Olga sokkal inkább közkedveltebb mint Karácsony. Intelligens nő, viszont a FIDESZ-esek gyűlölik (bár azok kit nem gyűlölnek? :D).

2019. jún. 8. 00:39
 14/20 A kérdező kommentje:
Nagykepu pasi kinezetu no. A musorban meg csak azt tolja amit a szerkeszto mond neki.
2019. jún. 8. 00:45
 15/20 anonim ***** válasza:
0%

Már nincs műsora...de ez minden TV-nél így van. Lásd:

M1, M2, M4, DUNA, DUNA World, HírTV, TV2

Éjjel nappal megy a propaganda, te még nem vetted észre?

2019. jún. 8. 01:07
 16/20 Alex Fly ***** válasza:

Akkor meg mit izgulsz kérdező? Ha úgy van amint írod, akkor az előválasztáson majd alulmarad Karácsonnyal szemben, tehát Gergely mérközhet majd Tarlóssal. De ha esetleg mégis tévednél az előválasztáson az derül ki, hogy Kálmán a népszerűbb, akkor viszont mindenképp nagyobb esély van vele leváltani a polgármestert...

Nem értem miért baj az, ha a legerősebb kihívót állítják ki Tarlós ellen -csak nem attól félsz, hogy pogármesterváltás lesz?

2019. jún. 8. 07:15
 17/20 Koplárovics Béci ***** válasza:

"mert tudják hogy valószínű a sok naiv ember miatt kálmán esélyesebb mint a médiában mostanában lejáratott Gergő."

Ha a naiv (megvezethető) emberekre építenek, akkor semmivel sem jobbak, mint a fidesz.

2019. jún. 8. 09:19
 18/20 anonim ***** válasza:
58%
Én vagyok a #15-ös. Miért is lettem mínuszolva? Fáj, hogy bizony azokon a csatornákon nap mint nap a FIDESZ s..gnyalása megy illetve az ellenzék b..ogatása?
2019. jún. 8. 11:16
 19/20 anonim ***** válasza:
Kérdező...csak jelzem, hogy Kálmán Olgának 1 nap alatt meglett az előválasztáshoz szükséges aláírás mennyiség.
2019. jún. 8. 16:12
 20/20 A kérdező kommentje:
Gergonek is siman meglett. Hajra Gergo szeretunk!
2019. jún. 8. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!