Mennyit fizet gyurcsany kalmannak hogy megossza a baloldalt az elovalasztason?
Ha hiszed ha nem van olyan is. Kálmánt meg sose bírtam.
Gergőt viszont tisztelem és rá szavaznék ha tehetném. Tavaly tettem is.
A DK az EP választáson jól szerepelt az MSZP-PM meg rosszul. Ebből lehet következtetni nem?
Mellesleg Kálmán Olga sokkal inkább közkedveltebb mint Karácsony. Intelligens nő, viszont a FIDESZ-esek gyűlölik (bár azok kit nem gyűlölnek? :D).
Már nincs műsora...de ez minden TV-nél így van. Lásd:
M1, M2, M4, DUNA, DUNA World, HírTV, TV2
Éjjel nappal megy a propaganda, te még nem vetted észre?
Akkor meg mit izgulsz kérdező? Ha úgy van amint írod, akkor az előválasztáson majd alulmarad Karácsonnyal szemben, tehát Gergely mérközhet majd Tarlóssal. De ha esetleg mégis tévednél az előválasztáson az derül ki, hogy Kálmán a népszerűbb, akkor viszont mindenképp nagyobb esély van vele leváltani a polgármestert...
Nem értem miért baj az, ha a legerősebb kihívót állítják ki Tarlós ellen -csak nem attól félsz, hogy pogármesterváltás lesz?
"mert tudják hogy valószínű a sok naiv ember miatt kálmán esélyesebb mint a médiában mostanában lejáratott Gergő."
Ha a naiv (megvezethető) emberekre építenek, akkor semmivel sem jobbak, mint a fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!