Örültök, hogy a Momentum végre képviseli majd a melegek ügyét?
Figyelt kérdés
2019. jún. 7. 12:21
2/14 anonim válasza:
Ja...hogyne. Minden más ezek szerint tökéletes hogy a bu*ik jogával kell foglalkozni? Ezek se jobbak mint a Fidesz. Azok stadionra költenek, ezek meg bu*ijogokra. Fa*a,fontos dolgokkal egyik se foglalkozik
3/14 hollófernyiges válasza:
Kérdező, téged itt most kérdésenként fizetnek, elszerette a csajodat egy momentumos vagy magadtól vagy ilyen buzgómócsing?
4/14 anonim válasza:
A globalis felmelegedes ellen Gergo is kuzdeni fog ha bizalmat szavazunk nekik.
5/14 A kérdező kommentje:
Ha úgy érted, hogy sok közöttük a gazdag zsidó csemete, akkor igaz, de meleg és leszbikus is bőven van, így inkább az dominál, más szempontból természetesen.
2019. jún. 7. 12:31
6/14 A kérdező kommentje:
A melegek jogai igenis fontosak!
2019. jún. 7. 12:37
8/14 anonim válasza:
kedves kérdező! El kell hogy szomorítsalak, nem fogják a melegek jogait képviselni. Felveszik a fizetésüket és ugyanúgy elülnek a seggükön, mint a többi képviselő. Most őszintén, ha elkezdenél politizálni, akkor nem a pénzért csinálnád? A melegek jogait pedig szerintem nem érdemes képviselni, mert semmilyen érdemleges cél nincs mögötte, pláne egy klasszikusan konzervatív országban. Ha ki akarod élni a meleg hajlamaidat, akkor érdemesebb egy másik, liberálisabb országba költözni, ahol rugalmasabbak a jogok a melegek felé. Ha Európában gondolkodsz, akkor szerintem az északi országok szimpatikusak lehetnek neked, de szerintem találsz pár nyugati országot is. Ha tengerentúl is szóba jöhet, akkor esetleg Kanada.
9/14 anonim válasza:
Nem, nem fontosak. A szexuális irányultság magánügy. Ezzel hogy többnek gondolják magukat hogy küzdenek a devianciájukért, még inkább ellenszenvesek
10/14 A kérdező kommentje:
Ki képviselhetné jobban a melegek jogait, mint ők maguk?
A támogatottságtól magam is meglepődtem, milyen sok meleg van hazánkban, bár lehet, páran másért voksoltak rájuk.
2019. jún. 7. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!