Ha indul a választáson, rá fogok szavazni, pedig jobboldali konzervatív keresztény szavazó vagyok és utálom a szemkilövető Gyurcsányt.
2019. jún. 6. 20:37
3/11 anonim válasza:
Azért az nagyon szánalmas, hogy nektek már bárki jó lenne aki hajlandó lenne az ellenzék színeiben szerepelni.
2019. jún. 6. 20:55
4/11 anonim válasza:
Nekem már majdnem mindegy, mert nagyon remélem addig eladom a lakásom és vidékre költözöm, tapossa más a kutyaszart, meg szívja a benzingőzt és bosszankodjon a politika miatt.
Jól énekelte a Charlie:
Vidékre költözöm
a kertem öntözöm
szabad leszek és már
nem is érdekel
amihez nincs közöm...
2019. jún. 6. 20:58
5/11 anonim válasza:
Aki a katasztrófális nézettségi adatok miatt bukott meg a Hír Tv-n (is), azt még jelölni sem fogják, nem hogy megválasztani. :)
2019. jún. 6. 20:58
6/11 anonim válasza:
Egyre szánalmasabb az ellenzék, és ez baj, nagy baj, mert le kéne váltani a kormányt.
2019. jún. 6. 21:22
7/11 anonim válasza:
Azért az komoly lenne. Főleg ha Mogács lenne a helyettese xDD
2019. jún. 6. 21:44
8/11 anonim válasza:
Igen ide jutottunk, hogy a korrupt hazug fidesznél bárki jobb lenne.
Például én. :)
2019. jún. 6. 22:23
9/11 anonim válasza:
Simán. Csak a Bettike viccet ne erőltesse.
2019. jún. 7. 00:05
10/11 anonim válasza:
Ha Rejtő Jenő még élne, fergeteges komédiát, vagy regényt tudna rittyenteni az ellenzéki akarnokoskodásból.
A minap az egyik parkolóban egy 5-6 év körüli kisgyerek verte a földhöz a seggét, mert ő akarta a kocsit vezetni. Még azt is bizonygatta, hogy jobban vezet, mint az apukája... Nem tudom, hogy sikerült a hátsó ülésen lévő gyerekülésbe beültetni, mert nem vártam meg. De hisztizett rendessen, az tuti! 😄
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!