Kedves fideszre szavazó emberek, már elfelejtettétek, hogy mit csinált Orbán a rabszolgatörvényével?
Nem az a gond, hanem maga a módja, ahogy megszavaztàk. A teljes ellenzék (aki a lakosság 51%-àt képviseli) próbálta szabotàlni, a fidesz mégis minden szabályt felrúgva elfogadott egy rakás törvényt aznap, köztük a rabszolgàt.
A demokrácia halála volt az a nap tavaly, ez a gond.
A demokrácia halála volt, amit az ellenzéki bohócok azon a napon műveltek. Szégyen, hogy kiket választottatok országgyűlési képviselőnek.
De nincs gond, ha az EP választási eredmények történetesen egy parlamenti választásokon születnek, így nézne ki az országgyűlés:
Ennyit hozott az O1G.
Rabszolgatörvény... Persze... Ha ez az akkor a világon elég sok helyen van még "rabszolgaság". És ez a kérdés amúgy miért csak a Fidesz szavazóknak szólt? Ha olyan szörnyű rabszolga sorsa van azóta mindenkinek akkor az ellenzéki szavazók miért nem tüntetnek miatta? Ja, tudom már, azért mert az a 400 óra nem kötelező túlóra és sehol nem is kötelezik rá az embereket. Teljesen opcionálisan vállalhat mindenki max 400 óra túlórát, ha többet akar keresni. Légyszíves mutass nekem egy olyan igazi rabszolgát aki eldönthette, hogy mikor dolgozik és mennyit.
Nem vagyok Fideszes, sőt... De elferdített dolgokkal menni a kormány ellen soha nem fog semmilyen eredményre vezetni, mert ha valaki komolyan utánanéz ennek, azt csak azt fogja látni, hogy hazudik az ellenzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!