Csak nekem hiányzik Juhász Péter az ellenzéki oldalról?
Figyelt kérdés
Szerintem legalább 20 ilyen ellenzéki politikus kellene Magyarországnak, és akkor lehetne elérni változást. Mivel ez az ember nem hagyja annyiban a dolgokat, pitbullként harcol az igazságért. Az is jelzi hogy jó munkát végez, hogy rengeteg támadást kapott a kormányzattól.2019. jún. 5. 21:13
4/11 anonim válasza:
Nekem hiányzik, sőt valamiért eltüntek azok az arcok akikben nincs hiba, és a megváltást hozták volna Orbánisztánijába, sanszos, hogy nem 3 műszakban dolgoznak, utóbbi megnyugtat.
6/11 anonim válasza:
Nem, biztos van még egy-két hozzád hasonló elmebajos.
7/11 anonim válasza:
Összeereszteném egy ketrecharcra Puzsérral. Mindkettőnek hatalmas az egoja és a szája, csak éppen Magyarországról feledkeznének meg. Mondjuk, a Fidesz soha nem is gondol rá, csak beszél róla, így megfeledkezni sem tud róla.
8/11 anonim válasza:
Mit kellene tudni Juhász Péterről?
9/11 anonim válasza:
Juhász Péter a börtönből hiányzik, mivel bevallottan narkós, az pedig elvileg büntetendő.
10/11 anonim válasza:
Biztosan bejutottak amúgy csak a szavazataikra kilövési parancsot adott a Fidesz annyira súlyosan zavarta például Rogán Tóni ügymenetét Juhász nyomozgatása. Egész biztosan a kamupártokhoz kellett számolni a szavazataikat, hogy eltakarodjon a színről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!