Józsefvárosban ősszel lehetséges más ellenzéki jelölt, mint Győri Péter?
Ne haragudjatok, hogy megint ezzel jövök és igen, én vagyok megint. :( Csak nem tudok egy jó fórumot a témának.
Jó lenne leváltani a Fideszt, mert nálumk is eléggé egy korrupt banda.
Győri Péter túl azon, hogy nekem nem szimpatikus (igen, magányügy) szerintem nem túl esélyes, ezt megmutatta a múlt nyár is.
A Kék Pont újranyitása, meg egyéb hasonló, az én véleményem szerint pont a társadalomba beilleszkedni nem is akaró emberek támogatása nem lenne szimpatikus nekem. Szerintem bizonyos intézkedései tovább rontanák a közbiztonságot és a köztisztaságot.
Jaj, amúgy félre ne értsetek, semmi bajom sincs azokkal a hajléktalanokkal (pl), akik kedvesek, normálisak, tisztálkodnak, nem rámenősek, normálisan osztogatják a kis FN újságot. Egyikükkel beszélgettem is párszor, de előfordult már olyan is, hogy bevásároltam. Fentebb azokra céloztam, akikkel _ténylegesen_ baj van. Ja, egyébként a hajléktalanságról nem mindig tehet az illető és nem mindig a legegyszerűbb kimászni.
Szóval a kitérő után...
Nem tervez az ellenzék egy másik jelöltet (is) állítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!