Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Örülnél egy olyan 4 évnek,...

Örülnél egy olyan 4 évnek, amikor Budapesten semmit, csak a vidéket fejlesztenék?

Figyelt kérdés
Minden pénzt a vidék fejlesztésére fordítanák.
2010. júl. 8. 09:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
0%
Én örülnék. Ki kéne próbálni. Pestiek azt se tudják hova rakják az ellopott pénzeiket. Pestet is ki kéne takarítani a szoclib tolvaj bandától őszi önkormányzati választáson, mint tavasszal.
2010. júl. 8. 15:00
 22/26 anonim ***** válasza:

"nem örülnék. Bp a főváros, a legfőbb turista látványosság az országban, az oktatás központja, a legnívósabb egyetemek helye, ezenkívül az orvoslás is Bp-en a legjobb az országban. Bp a maga 2 millió lakosával a gdp 60%-át termeli meg egymaga, míg a maradék 8 millió emberre jut 40%.

Halva született ötlet megvonni minden támogatást Bp-től.

Leht a vidéket is fejleszteni, csak nem éri meg az országnak (kivéve az ott lakóknak)"

Legfőbb turisztikai látványosság: Metallica koncert alatt volt a lomtalanítás. Gondolod mit gondoltak a külföldiek, amikor látták az ott turkáló cigányokat. Magyar létemre nekem még undorítóbb volt.

A GDP 60%-át: A toronyházak tetején van a kukoricaföld, vagy mi?

2010. júl. 8. 16:34
 23/26 bumbi02 ***** válasza:
hát h ha 4 évig a vidéket fejlesztenék átdöccenhetne ez a 60-40es arány a vidék fele is..magyarország agrárországi adottságokkal van megáldva... amit többnyire a vidéken tud kamatoztatni, szal érdemes lenne fejleszteni azt.. plusz a turizmust... balatont rendbe kéne szedni mert elég csunya a part sok helyen...de nem budapest a világ közepe... halálom hogy van budapest és van a vidék ....
2010. júl. 8. 18:23
 24/26 anonim ***** válasza:
37%
Persze a nagy pestieknek 4metró milliárdokért... beképzelt tuskó népség. azt felejtik el hogy azért olyan olcsó a külfödi termék mert ki akarják szorítani saját hazánkból a SAJÁT termékeinket! Ha ez össze jön akkor vegyetek majd külfödi paprikát olcsón ti szerencsétlenek! vidéken elmosta az árvíz a házakat! Ember mentek tönkre és ti nagy PESTIEK mivel vagytok elfoglalva azzal hoyg a GDP 60%át ti termelitek meg hát gratulálok szerintem ez csak titeket minősít...
2010. júl. 8. 21:33
 25/26 anonim ***** válasza:

figyelj most kár szitkozódni meg utálkozni, attól nem lesz jobb

én bp-i vagyok és sztem se kell 4-es metro, de az meg tény h itt jóval több pénz kell ugyan annak az életszínvonalnak a fenntartásához, hidd el !

2010. júl. 8. 21:43
 26/26 bumbi02 ***** válasza:
kell azé az a 4es metro mer eléggé zsufolt a közlekedése budapestnek elférne ott 1-2 metro még csak nem ilyen kivitelezésbe h 20 évig épitik milliárdokér mutyikkal... de ennek ellenére többet kéne foglalkozni a "vidékkel" is... mert inkább a vidékről ismert magyarország mint budapestről.. a hortobágy, a balaton, a gulyás, a makói hagyma...
2010. júl. 9. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!