Fideszesek, mit fogtok érezni, ha a Fidesz leváltása után esetleg Orbán Viktor is bújkálni kényszerül valahol a világban, mint Gruevszki?
Itt fognak agyvérzést kapni az ellenzékiek, nem lesz aki leváltsa a fideszt.
Már eddig is csak acsarkodni tudtak, de most, hogy pont az a gyurcsány erősödött meg a rovásukra akivel eddig jöttek, hogy a fideszesek emlegetik csak, holott már nem tényező és ez is csak riogatás, már komolyan a guta kerülgeti őket.
Itt is csak meg kell nézni a mocskot amit ide okádnak. Tőlük ennyi telik, azt adják ami a lényegük.
Sajnálni fogják, mert kapnak majd üdvözlőlapot Braziliából.
Kedves választópolgár!
Ezúton értesítem önt Magyarországról való távozásom okairól. Soros és szervezete megtámadta Magyarországot és a magyar népet, mert elhatároztam védem a hazám, és nem engedve az elveimből Braziliába jöttem. Fontos tudnia, nem menekültem és nem vittem el Magyarország aranyrúd tartalékát, bármit állít rólam a Soros hálózat; önnek nem szabad elhinnie. Életemet Magyarország erősödésére tettem fel és a magyarok összetartására, fenmaradására, megmaradására...
Erős felhatalmazást kaptunk a választóktól, ami számunkra újjabb kihívásokkal való szembenézés hazánk érdekeinek elsődleges képviselete a brüsszeli bürokraták hátráltatás elleni küzdelem. Az egyik ilyen célunkat a család-akciótervet a Soros hálózat megtámadta...
Nem hiszem, hogy valaha menekülnie kell, de ha mégis akkor szerintem a hívek értesülnek egy elfogadható verzió, amely üldözött királyukat minden bélyegtől mentesít. Lásd a szemkilővető esetét, nincs érv ami elpártolna egy hű szolgát szeretet királyuktól. Eszik, Isszák minden szavát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!