Miért mondják azt sokan, hogy a jelenlegi Magyarország keleti területei el lesznek csatolva, mint 1920-ban a többi terület is?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 07:58
11/20 anonim válasza:
Én dunántúli vagyok, de nem lennék ellene. Itt sokkal fejlettebb minden, hagyni kéne fejlődni tovább. Legalább az ország fele elérhetné végre a nyugati színvonalat.
12/20 anonim válasza:
Utolsó, te tiszta hülye vagy, láccik h csak a pénz érdekel, a haza szó neked semmit sem jelent? Biztos zsidó vagy valami agymosott Mszp-s vagy.
13/20 Jani Fater válasza:
Kedves dunántúli kommentelő szégyelld magad!!!
Ha a kunok nem védik meg 1920-ban az Őrvidéket,Lajtabánságot,régen osztrák iga alatt lennétek.
De tudom,hogy nem minden Dunántúl-i ilyen,mindenki magyar,és mindenkire szügség van.Mert egy a haza
"egy lenézett alföldi parasztgyerek"-DE VÁLLALOM!
14/20 anonim válasza:
10:05-nek
Falat nem akarsz emelni Bp. közepén? Mint Ndk, Nszk? De most komolyan.. Csonkoljuk csak tovább kis hazánkat! Adjuk el az ország keleti részét! Miért ne? Minek az nekünk? Nagyon király döntés lenne.. Te meg emigrálj a nyugatra..
15/20 anonim válasza:
Tudod erre csak a románoknak fáj a foguk, mert ez a terület volt sokáig és remélem marad is úja feléledve Európa éléskamrája. A dunántúl nélkülünk éhen halna, mint ahogy a főváros és a nagyvárosok is. Ne higgy az ilyen szóbeszédnek. Látod a válaszokból, hogy milyen könnyen meg tudják tagadni magyarságukat, és hazájukat néhány júdás ezüsttért. Én Jász vagyok, és büszke vagyok rá, mi védtük egykor a magyar törzseket.
16/20 Jani Fater válasza:
Éljenek a jászok és a kunok,és minden jószándékú magyar ember!
17/20 anonim válasza:
így van, éljenek de azért senki nem tagadhatja h hatalmas az életszínvonalbeli különbség Ny és K között az országon belül
18/20 Jani Fater válasza:
Valóban nagyok az életszinvonalbeli különbségek,de a haza csak együtt lehet haza.
19/20 anonim válasza:
észak-keleten sok a cigó, Bp meg a zsidó ennyi...
20/20 Jani Fater válasza:
Tudom,hogy nyugat-Magyarországon szeretné néhány őrült,ha a Kelet-i részt lecsatolnák a hazánkról.
AZ ILYEN MENJEN OSZTRÁK GAZDÁIHOZ SEGGET NYALNI KEGYELEMKENYÉRÉRT.
SZÁNALMASAK VAGYTOK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!