Cseh Katalin jó miniszterelnök lenne?
Figyelt kérdés
2019. jún. 5. 06:43
11/25 A kérdező kommentje:
Számomra az a legszimpatikusabb, hogy bizonyos szempontból liberális, vagyis a felfogása közel áll az én értékrendemhez.
2019. jún. 5. 10:28
12/25 anonim válasza:
Nem. Túl komolytalan, és perverz is (ismerem személyesen). Valamint a fidesz nem fogja hagyni, elő fog még venni dolgokat a múltjából.
13/25 A kérdező kommentje:
Perverz?
2019. jún. 5. 11:22
14/25 anonim válasza:
Pont egy liberális hülye pitsára lenne szükségünk. Ne álmodozzatok már
15/25 anonim válasza:
Igen, perverz :D Önmagában ez nem lenne baj, sőt szerintem sokaknak még tetszene is :D , de a kérdés szempontjából nem előnyös.
16/25 anonim válasza:
Én örülnék neki, ha ő lenne. De még szerintem néhány évet kéne politizàlnia egyébként előtte.
Szerintem nagyon okos, intelligens nő. Ráadásul orvosként az egészségügy rendbetételében is jó lenne.
17/25 A kérdező kommentje:
Miben nyilvánul meg perverzitása?
2019. jún. 5. 11:51
18/25 anonim válasza:
"Ráadásul orvosként az egészségügy rendbetételében is jó lenne."
Mondjuk én a kutyámat sem bíznám rá.
Okos, intelligens? Elég alacsonyra tetted a lécet.
19/25 anonim válasza:
Hát azért azt lehet nem írnám le hogy miben nyilvánul meg, ha nem baj :)
20/25 A kérdező kommentje:
Próbáld körülírni! Ha nem teszed, még azt fogom hinni, hogy karaktergyilkolászást folytatsz ellene.
2019. jún. 5. 12:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!