Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Innen van még visszaút a...

Innen van még visszaút a Fidesznek? Van még visszatérés a demokráciába amikor ellenzékbe kerülnek? Vagy már népfelkelés kell ehhez?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy a sok közbeszerzési mutyi, korrupció és az alkotmány és jogállam átírása lábbal tiprása, valamint a gyanús Putyin szerződések, betelepítési kötvénybiznisz stb. után lehet még normális demokratikus ellenzéki párt a Fidesz, úgy hogy a Ner lovagokat oligarchákat és a pártszervezetet nem intézi el az igazságszolgáltatás és a közfelháborodás, erkölcsi érzék?

2019. jún. 4. 23:24
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

20-as valami megütötte a fülem..

'Másrésztről, a fidesz elég magabiztos a hatalmában, így nem kell lecsuknia senkit...'

Nem is tűnik fel mert már annyira Fidesz irányítás alatt van az ügyészség.

Egy demokráciában egy párt nem csukhat le senkit. Független igazságszolgáltatásnak kellene lennie. Nem attól függ hogy kinek érdeke börtönbe menjen a másik vagy sem.

Ha bűnös megy ha nem nem.

Fel sem tűnik senkinek és a közgondolkodásban is ott van.

Féldiktatúrában az ügyészség pártirányítás alatt.

2019. jún. 6. 08:26
 22/24 anonim ***** válasza:

Pártirányítás, az, a beteg agyatokban.

Holnap meg felraksz egy "kérdést", hogy hány sajtópert nyert a rosszabbik a lakájmédia ellen.

2019. jún. 6. 09:15
 23/24 anonim ***** válasza:

"Pártirányítás, az, a beteg agyatokban."

Nem a mi agyunk beteg, hanem aki ezt irányítja!

2019. jún. 6. 10:17
 24/24 anonim ***** válasza:

#20-as voltam

"Nem is tűnik fel mert már annyira Fidesz irányítás alatt van az ügyészség."

És? Hol mondtam, hogy jól működik a rendszer? Arról beszéltem, hogy a jelenlegi állapot miért jött létre. A milyensége teljesen más kérdés.

"Egy demokráciában egy párt nem csukhat le senkit."

Ez így igaz, viszont a kormány igen, és jelenleg ez a párt a kormány. A kormány olyan törvényt hoz, amilyet akar, ami alapján szintén le lehet csukatni.

Ez pedig lehet pozitív és negatív is, mármint a törvény. Tehát ha önmagában azt nézzük, hogy le lehet csukatni valakit a kormány által demokráciában, akkor a valász igen.

2019. jún. 7. 03:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!