Melyik párt szavazótábora tartotta szimpatikusabbnak a Dk-t, mint a sajátját, honnan jött ez a magas százalék megyei szinten is?
LMP-től, Mszp-től és a Jobbiktól.
Egyértelmű,mert ezek a nagy vesztesek, miközben a DK felhizlalta magát.
Igen, a Jobbiktól is, mert akik kitartottak a Jobbik mellett a sorozatos ide-oda riszálás után is, azoknak gyakorlatilag mindegy és "megválásnak" tűnt, hogy Klára előlépett, Gyurcsány meg hátra egy lépéssel.
Pár éve én is ezt mondtam, most pedig csodálkoztam egy nagyot. Van ilyen. A mi településünkön egész biztos, mert másként nem jönnek ki a számok, összehasonlítottam az egy évvel ezelőttit és a mostanit. Arról is nem is beszélve, hogy jó néhány jobbikost hallani lehetett, hogy átszavazott.
Két székely felmegy Pestre ügyes-bajos dolgaikat intézni, úgy adódik, hogy lekésik a hazafelé tartó vonatot.
- Bátyám, ha már így alakult, vegyünk ki egy szobát, menjünk el színházba, érezzük jól magunkat!
Úgy is tesznek, kiveszik a szobát, beesznek, beisznak irány a színház. Elkésnek, így középen kapnak helyet, beoldalaznak, huszonöt ember feláll, elkezdődik. Jó tíz perc elteltével megszólal ez öreg :
- Fiam, szarnom kell!
- Menj ki bátyám!
Benyit az öreg székely az első ajtón amit meglát, sötét, üres szoba. Bemegy a következőbe, szintén. Már kezdi feladni, ám a harmadikba fény van, asztal, rajta egy váza -gondol egyet beleszarik a vázába. Visszamegy.
- Na mi volt fiam?
- Hát bejött az őrgróf és a cseléd, az őrgróf elővette hatlövetűjét, lelőtte a cselédet és kihúzta a hajánál fogva. Bejött az őrgrófné, lelőtte azt is és kihúzta a hajánál fogva, aztán jöttél te, beleszartál a vázába és most várjuk, hogy mi lesz!
Egy politikusnak már elege van, hogy mindig hülyézi az ellenzék tábora.
Ezért a médiája segítségével megrendez egy trükk felvételt, és eltünteti a parlamentet, mert ő az Óz a nagy varázsló. Az ellenzék elhiszi, hogy eltüntette varázserejével a politikus a parlamentet, de őket efféle csoda nem hatják meg, mert azt mondja: "de hülye ez már megint, még lopni sem tud, itt varázsolgat nekünk.
Aha...
Ilyen Photoshop zsenik a kormány oldalán vannak.
De mégis minek kellene nevezni, aki önálló gondolatok nélkül csak a pártpropagandát képes fújni? Nem pont a tisztelt képviselő uraknak kellene tenni azellen, hogy ne nézzék hülyének?
Tipikusan, mint a fideszes polgármesterünk. Megjegyzem jól vezeti a várost, de ettől még egy idióta. Képtelen saját véleményt kifejezni, olyan mélyen nyal, hogy már a feje se látszik. Csak a "vót szoci vezetés" meg "emútnyócév" tehet a város jelenlegi állapotáért, pedig már vagy 10 éve ül a polgármesteri székben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!