Ha esetleg Puzsér Róbert nyer a főpolgármesteri választáson, akkor Orbán Viktor hogyan fog bejárni dolgozni a parlamentbe?
Figyelt kérdés
Biciklire pattan, vagy villamosra száll?
Én már csak azért is Puzsérra szavazok, hogy ezt megnézzem...
2019. máj. 31. 19:33
1/15 anonim válasza:
Neki lenne kialakítva külön egy 4 sávos út, amin csak a fideszes képviselők közlekedhetnének.
2/15 anonim válasza:
lol
Orbán Viktor nem hogy megeszi Puzsért reggelire, de még fogpiszkálónak is kevés.
3/15 anonim válasza:
Szerintem....
Ha Puzsér, vagy Karigeri nyer, akkor akár kézenállva is!!!! 😄😄😄
Állítólag (a 444-en olvastam, tehát nem biztos) Tarlós még a fidesztől iis népszerűbb!
4/15 anonim válasza:
Ne erőlködj makkmarci, unalmas már.
5/15 anonim válasza:
- repülővel
- vagy megtanul repülni
- metróval /kiépitik a vonalat Felcsútig/
- tengeralattjáróval /a Dunát szintén megássák Felcsútig/
- a hivei beviszik a nyakukban
6/15 anonim válasza:
A Karmelita kolostornál nem jár villamos... :)
7/15 mindentudó99 válasza:
Őszre kész lesz Széles Gábor teleportáló szerkezete. Azzal fog közlekedni. Utána minden háztartásban elérhető lesz.
8/15 anonim válasza:
Puzsér mögött a Jobbik és LMP volt, de most mindkettő eljelentéktelenedett. Egy multi csoportvezetői állásra komolyabb emberek jelentkeznek, mint akik szóba kerültek jelöltnek. Puzsér pl. idegbeteg, akit kezeltek is, főpolgármesternek jó diplomata kellene.
9/15 A kérdező kommentje:
Puzsér független jelölt és mindig is az volt...
2019. máj. 31. 21:16
10/15 anonim válasza:
"Puzsér független jelölt és mindig is az volt..."
Aha, persze.
Mitől volt független? A jó modortól, értelmes vitától, türelemtől és tárgyalókészségtől? Mert azokat nyomokban sem találod meg benne, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!