Miért mondják, hogy Gyurcsány Feri ki fogja boxolni a Momentumot, mi ennek az előjele?
#7, #10-nek:
Jóindulattal jelzem, hogy többek közt te is azok közé tartozol akik nam értik a DK lényegét!
Elárulom hogy olyan mint "Gyurcsány", nem létezik, ennek következtében aki ellene küzd az Don Quijote-i szélmalom-harcot vív!
Mégegyszer elmondom a gyengébbek kedvéért, ha nem lettem volna elég világos:
A DK párt elnökének a személyét a DK párttagok ÖSSZESSÉGE válassza meg, a jelenlévők többségével!
Gyurcsány a teljes DK tagság kérésére az, aki!
Ismét #12:
Így már érted, hogy miért idiótáztam le Fekete-Győr-t a teljesen logikátlan feltevése miatt?
Újfent #12:
Remélem, hogy talán megérted végre!
Akinek nem tetszik Gyurcsány személye, az a DK teljes tagságának ítélőképességét vonja kétségbe!
Köll a DK, de Gyurcsány nem? Ez már önnmagában vicc!
#12: Nem tudom hogy hol olvastál olyat, hogy azt írtam volna, hogy Gyurcsányt nem a DK választja.
Viszont aki ki nem állhatja Gyurcsányt az nem fog a DK-ra szavazni részben azért mert tudja, hogy azzal egyúttal Gyurcsányra is szavaz.
#14, #15-nek:
Tehát kimondhatjuk, hogy a DK tagjának lenni, vagy legalábbis arra szavazni egyet jelent Gyurcsány elfogadásával?
Nem!
Mindössze Gyurcsány személyét elfogadó emberek politikai véleményével jelent egyetértést!
És ez az a megközelítés, amit egyesek képtelenek felfogni! Az emberek többsége a hagyományos pártokból indul ki, és azt feltételezi hogy Gyurcsány=DK
Hibás egyenlet!
DK=Gyurcsány
Ugye a matekban sem mindegy? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!