Ez a szeretet és bizalom amit az elnökünk Gyurcsány Ferenc úr felé táplálunk átragadhat a többi baloldali szavazóra és a párt nélküliekre hogy visszavegyük az országot 2022-ben?
Bocsi de Gyurcsány ne vegye vissza az országot. Nem akarok megint 54% adót és járulékot fizetni mint akkor.
Félreértések elkerülése végett pályakezdő ügyintéző voltam akkor tehát nem volt csúcsfizetésem, csak Gyurcsány úrék gondolták, hogy túl sokat keresek.
Ház persze!
Most különösen a Jobbik, az Mszp és az Lmp hálás neki!
De már az ország apraja-nagyja vazelinozza a fenekét készülve a Nagy Találkozásra!
Hogy a francba tudsz ilyen nyálas lenni, hogy az embernek felfordul tőled a gyomra?
Lehet bántani de ő nem lopott.
Adományozott is a fizetéséből és nem épített ki diktatúrát és a 2. vh-s németországot idéző állapotokat.
Az oroszoknak sem adta el az országot a miniszterelnök úr.
A szemkilövésre meg annyit...megnézném a tek mit lépne ha ilyen budaházi meg toroszkai félék támadnák meg erőszakosan őket.
Próbálj meg mindent megtenni ennek érdekében!
Én is ezen vagyok.
Ez teljesen más szituáció.
De mi DK-sok hiszünk a szeretet erejében.
#6, #9-nek:
Pontosan!
És a nekünk pontosan az ilyen naív emberek kellenek, mint te is!
(tudom, ez DK-sként nem volt "szép", de legalább igaz!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!