Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor a 13 mandátummal...

Most akkor a 13 mandátummal nem fog tudni beleszólni Orbán az EU politikába, mert a szélsőjobb az nem jött be, de a néppártnak sincs szüksége rá?!

Figyelt kérdés
Elképzelhető, hogy végre megkérdezik, "hol a pénz Viktor"?

#orbánparaszt
2019. máj. 29. 21:52
 1/6 anonim ***** válasza:
64%

Minek kérdeznék, mindenki tudja, hogy ellopja.

De ha a néppártból kikerül, valószínű nem lesz szava az EP-ben, és az is meglehet, hogy a körmükre néznek orbánéknak így, hogy a DK és a Momentum is beleszólhat az EU ügyeibe. Én legalábbis ebben reménykedem.

2019. máj. 29. 22:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom. Vakra futott a 13 mandival ez a szerencsétlen jószág elmebeteg törpe.
2019. máj. 29. 22:34
 3/6 anonim ***** válasza:
21%

Valamit félrenéztél kedves kérdező!!! 😄😄😄

Nem tudom, honnan vetted azt az ábrát a néppárti frakcióról, ahol a fidesz (mint a néppárti összlétszám 8%-a) nem szerepel.... Amivel eddig találkoztam, mindegyiken oda volt írva....

Tehát, ha OV úgy dönt, hogy nem kíván a tagja lenni, akkor az azt jelenti, hogy a parlamenti frakciókat rajzolgatóknak munkájuk lesz megint.

Egyelőre nagyobb szüksége van az Epp-nek OV-ra és a lengyelekre, mint fordítva..,,

A frakció alakításhoz legalább 5 országból kell képviselő.

Lássuk meglesz-e?

-Magyarország,

-Románia

-Lengyelország,

-Olaszország,

-Franciaország

Megvan!!!!

Kikre lehet még számítani?

-szlovének

-Afd

-szlovákok,

-csehek,

-(osztrákok??)

Ejj..,. Lehet, hogy nagyobb frakciót tudna alakítani, mint az Epp??? 😄

2019. máj. 29. 22:42
 4/6 anonim ***** válasza:
23%

Annyira szánalmasok vagyok ahogy próbálkoztok. Agyatokra ment ez a vereség.

Hiába erőlködtök, a fidesz-kdnp hatalmas győzelmet aratott. Az eddig is nagy előnyét, a 21-ből 12 mandátumot még tovább tudta növelni.

Itt hisztiztek, hogy a 13 mandátummal nem megy semmire - miközben már nagyon jól láthattuk, hogy mit el tudtak érni a 12-vel.

Azt ugye felfogtad, hogy csak úgy szerezhettek eggyel több mandátumot, HA TI MEG ELVESZTETTETEK EGYET!

2019. máj. 30. 00:22
 5/6 A kérdező kommentje:
A hülyét mindenhol kirekesztik
2019. jún. 7. 22:41
 6/6 A kérdező kommentje:
Mert eddig valamibe bele tudott pofázni ez az igénytelen elmebeteg? Levegőnek nézik ahogy mindig is. Mondjuk az a retek oláh cigányasszony egy vasalt nadrágot adhatna erre az állatra, hogy ne koldusnak nézzék.
2019. jún. 7. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!