Most akkor a 13 mandátummal nem fog tudni beleszólni Orbán az EU politikába, mert a szélsőjobb az nem jött be, de a néppártnak sincs szüksége rá?!
Minek kérdeznék, mindenki tudja, hogy ellopja.
De ha a néppártból kikerül, valószínű nem lesz szava az EP-ben, és az is meglehet, hogy a körmükre néznek orbánéknak így, hogy a DK és a Momentum is beleszólhat az EU ügyeibe. Én legalábbis ebben reménykedem.
Valamit félrenéztél kedves kérdező!!! 😄😄😄
Nem tudom, honnan vetted azt az ábrát a néppárti frakcióról, ahol a fidesz (mint a néppárti összlétszám 8%-a) nem szerepel.... Amivel eddig találkoztam, mindegyiken oda volt írva....
Tehát, ha OV úgy dönt, hogy nem kíván a tagja lenni, akkor az azt jelenti, hogy a parlamenti frakciókat rajzolgatóknak munkájuk lesz megint.
Egyelőre nagyobb szüksége van az Epp-nek OV-ra és a lengyelekre, mint fordítva..,,
A frakció alakításhoz legalább 5 országból kell képviselő.
Lássuk meglesz-e?
-Magyarország,
-Románia
-Lengyelország,
-Olaszország,
-Franciaország
Megvan!!!!
Kikre lehet még számítani?
-szlovének
-Afd
-szlovákok,
-csehek,
-(osztrákok??)
Ejj..,. Lehet, hogy nagyobb frakciót tudna alakítani, mint az Epp??? 😄
Annyira szánalmasok vagyok ahogy próbálkoztok. Agyatokra ment ez a vereség.
Hiába erőlködtök, a fidesz-kdnp hatalmas győzelmet aratott. Az eddig is nagy előnyét, a 21-ből 12 mandátumot még tovább tudta növelni.
Itt hisztiztek, hogy a 13 mandátummal nem megy semmire - miközben már nagyon jól láthattuk, hogy mit el tudtak érni a 12-vel.
Azt ugye felfogtad, hogy csak úgy szerezhettek eggyel több mandátumot, HA TI MEG ELVESZTETTETEK EGYET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!