Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért utálják a nyugdíjasok a...

Miért utálják a nyugdíjasok a fiatalokat és fordítva?

Figyelt kérdés
2019. máj. 29. 20:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Generációs különbségek
2019. máj. 29. 20:58
 2/13 anonim ***** válasza:
33%

A nyugdíjas már megöregedett,igazából semmi más nem érdekli már az életben csak a megélhetés.

A fiatal még élni akar.A nyugdíjas ezt irigyli.Ami már mögötte van.

A nyugdíjas annak örülne,ha a fiatal is úgy élne,ahogy ők,elégedjen meg a minimummal és dolgozzon még többet,azért,hogy ő két farháttal többet tudjon venni.

2019. máj. 29. 21:01
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem utálom a nyugdíjasokat - a nagyszüleimről is nagyon szép emlékeim vannak - rendkívül tiszteletre méltó emberek voltak -, a szüleim is lassan nyugdíjasok, még sincs velük semmi bajom.

A tolakodó, udvariatlan, képmutató embereket nem szeretem. Ha nyugdíjas munkásőr aki a sor elejére áll a buszmegállóban vagy ha tizenéves köcsöggyerek BMW-vel akkor sem, a lényegen nem változtat. Ez egy ilyen furcsa társadalmi berögződés, hogy a nyugdíjasok csak aranyos kedves idős nénik lehetnek, pedig aki aktív korában bunkó volt az trottyosnak is az marad.

2019. máj. 29. 21:03
 4/13 anonim ***** válasza:
47%

Generációs különbség.

A történelem során, mindig volt ellentét az idősek és a fiatalok között.

2019. máj. 29. 21:06
 5/13 anonim ***** válasza:
25%

Inkább #2-nek válaszolok:

A "nyugdíjasok" többsége sokkal tisztábban látja az eseményeket. pontosan tudja hogy milyen következményei lehetnek a "nyeretlen kétévesek" próbálkozásainak, amit azok qrvára nem hisznek el! Élni akarnak, nem?

Általában a "nyugdíjasok" nem szokták a csúfos kudarcot szenvedett fiatalokat kiröhögni, ezért ez nem annyira köztudomású.

Az emberi jellemek, logikák nem igazán változnak jelentős mértékben, így az élettapasztalatuk segítségével könnyedén megállapítják ha valami "halva született ötlet"!

2019. máj. 29. 21:10
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Én nem utálom a fiatalokat sőt szeretettel nézek rájuk,segítem őket, fiatalkori önmagamat látom bennük.

Azokra a fiatalokra haragszom akik tiszteletlenül viselkednek pökhendi viselkedésűek, meg azokra akik céltalanul bűnözésből akarnak megélni, szipuznak és kihasználják a szüleiket.

2019. máj. 29. 21:24
 7/13 anonim ***** válasza:
44%
Én nyugdíjas vagyok és a nyugdijasokat, a hülyéket meg a cigányokat utálom. A fiatalokat nem! A legöregebb ágyasom 35 éves volt....
2019. máj. 29. 21:54
 8/13 anonim ***** válasza:
nekem nincsenek előítéleteim, mindenkit ugyanúgy utálok
2019. máj. 30. 00:06
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Mert azok a mockosz kisz fiatalok nem imádják a mi Ferencünket és nem lépnek be a DK-ba!
2019. máj. 30. 00:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Soros miatt
2019. jún. 19. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!