Ha az LMP-ből egy radikális környezetvédő és jogvédő párt válna, akkor tartósan tudna 5-7%-os eredményt hozni az OGY választásokon?
Figyelt kérdés
Jogvédő alatt azt értem, hogy kiállna a kisebbség (legyen az roma, bolgár, meleg) jogaiért, támogatná a melegjogokat, kiállna a szólás és sajtószabadságért, a gyülekezés jogáért stb...
Fontos lenne számára a klímavédelem is. Tehát ilyen "zöld" dolgokkal kampányolna.
2019. máj. 29. 20:38
1/5 anonim válasza:
Sok országban akár jóval többet is, nálunk szerintem 10% alatti eredmény van egy ilyen pártban max.
2/5 anonim válasza:
Remélem ezt tervezik.
Ekkora buktát úgysem láttam még! :D
Egy DK-s.
3/5 anonim válasza:
Az LMP-t túlságosan leköti, hogy megbírságolják és kizárják azokat a tagjaikat, akik csinálnak is valamit.
4/5 anonim válasza:
Az biztos hogy nagyobb sikerük lenne ha pl a németből idejövő szemétszállító kaminok amik hordják ide az itt lévő szemetégetőkbe égetni a szemetet,ezeknek a határtól nem messze kilőnék a kerekét. A gyárak amik veszélyes hulladékot engednek a folyókba azokat éjszaka felgyújtanák. Es a ner es vállalkozók akik erdőket építenek be betonoznak le ott az építési anyagokat gépeket megrongálnák. Vagyis ha szinte terror szervezetként állnának ki a természetért és az életért.
5/5 anonim válasza:
Az lmp-nek befellegzett. Ezekkel meg még jobban elásnák magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!