Miért jó egyesek szerint, hogy a Mi Hazánk radikális? Mit akarnak tulajdonképpen a szavazóik és mit hisznek, hogy majd ha kormányra jutnak, akkor a magyar állampolgár romák és cigányok erőszakkal ki lesznek utasítva az nem országból? Mégis hova?
A Mi Hazánk a Jobbik eredeti szellemiségét viszi tovább. Ez a párt 18-20% körüli eredményeket ért el, míg Vona tönkre nem vágta. Azt meg honnan veszed, hogy a "romák és cigányok" (akik tudtommal ugyanazok) "erőszakkal ki lesznek utasítva az nem országból"?
(Még a saját hülyeségeidet sem tudod normálisan megfogalmazni...) :)
Én nem tudok semmit, pon ezért kérdem.
De sok szavazójuk ezt hiszi...
Illetve miben nyílvánul meg a radikálisságuk?
"majd ha kormányra jutnak" - szinte kizárt
Bár én semmiféle radikalizmusnak nem vagyok a híve, az ő hozzáállásuk még mindig sokkalta szimpatikusabb (az, hogy megmaradnak az eredeti elveik mentén, akármik is legyenek azok), mint a Jobbik köpönyegváltó politikája.
Az, hogy sokan azt a kérdést tették fel, hogy a DK vagy a Jobbik, számomra mindennél jobban jelezte, hogy a Jobbik azt a 6%-ot sem érdemelte meg, pedig korábban (ha nem is potenciális kormányzó pártként) volt bennük némi fantázia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!