Most akkor mi van a sorsdöntő választással meg a bevándorlással?
Figyelt kérdés
Kicsit össze vagyok zavarodva, bevallom. Elvileg a vasárnapi volt Európa legfontosabb választása, mégis a lakosság fele el se ment, a bevándorlásellenesek csak egyharmadot kaptak. Hogy van ez?2019. máj. 29. 17:56
1/8 anonim válasza:
Nem elég sorsdöntő, hogy maradunk befogadóak, szolidárisok, emberségesek, s nem kérünk a rasszista fasiszta ideológiákból?
2/8 Koplárovics Béci válasza:
Az origo címoldalról gyakorlatilag eltűntek a migránsos cikkek. Mi ez, ha nem a migráció teljes megállítása néhány nap alatt?
:D
3/8 anonim válasza:
Magyarországon én úgy láttam, hogy több mint a szavazatok felét kapták a bevándorlásellenes erők, ebből egy az egyben a Fidesz is több mint 50% -ot .
Magyarországon nem lesz bevándorlás. Magyarországról meg nem tudjuk megmenteni a svédeket meg németeket a saját butaságuktól. Majd 20-30 év múlva ha ők lesznek a kisebbség és Saria törvény lesz akkor észbe kapnak, csak már késő lesz.
4/8 anonim válasza:
Igen, szegény svédek meg németek olyan buták, azért tartanak ott ahol! Bezzeg Magyarország, hajajj! Szerintem már most is irigykednek.
5/8 anonim válasza:
#2 nem kell aggódni, még mindig dobogós helyen áll
6/8 anonim válasza:
Tudjuk is meg nem is. Szerintem minden változatlan, mert azóta is mindenki megy dógozni, járnak az emberek az utcákon, kőtenek pínzt....
7/8 anonim válasza:
Magyarországon(ra) nem is volt és nem is lesz soha bevándorló "tömeg"...Hát ki maradna itt? Ha meg itt akarnak maradni mert olyan jó a gazdaság és ellátórendszer akkor az állampolgároknak is magasabb lenne az életszínvonaluk és nem lehetne radikalizálni őket a bevándorlók ellen.Akik már itt tartózkodnak-a 2015 hullám óta- őket a kormány telepítette be és látja el...Érdekes?!?
8/8 Koplárovics Béci válasza:
"#2 nem kell aggódni, még mindig dobogós helyen áll"
Már csak az ötödik. Igaz, a nyolcvanezrek még itt vannak. Valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!