Gyurcsány ideiglenesen kimaradt a bohóckodásból. Most újra kezdte
2019. máj. 29. 12:48
12/21 Andizsuzsi válasza:
"Még soha nem volt ilyen nagy százílékos eredménye a fidesz-kdnp-nek, mint most."
Dehogynem. 2009-ben ellenzékben 56,36%-ot kaptak.
2019. máj. 29. 13:39
13/21 Andizsuzsi válasza:
"holnap ezek azt bírják majd mondani, hogy egy millióval kevesebb ember szavazott a fideszre, mint tavaly"
Miért, nem? Azért nem lett meg Orbánnak a 60%, amire vágyott, mert nem tudták mozgósítani a fix szavazóbázison felüli embereket. Ez tény.
2019. máj. 29. 13:40
14/21 anonim válasza:
"Még soha nem volt ilyen nagy százílékos eredménye a fidesz-kdnp-nek, mint most."
Takács én azt hittem, hogy szándékosan rossz a memóriád és azért keversz össze mindent, de kezdem azt hinni, hogy nem neked szimplán tényleg rossz a memóriád, és még tájékozódni is lusta vagy, ha legalább egy elemzést elolvastál volna az EP választás előtt, ott éppen azt elemezgették, hogy a Fidesz megdöntheti-e az 56%-os 2009-es listás eredményét. Mint tudjuk nem, de ilyen égést, én tényleg azt hittem, hogy szándékosan hazudozol az ellenzéki pártokról meg mesélsz ilyeneket, hogy pl. a romagyilkosságok elkövetőit a Fidesz idején fogták el, de mint látom nem, egyszerűen nem tudsz jól dolgokat. Erre van megoldás előbb nézz utána annak amit írsz...
2019. máj. 29. 13:54
15/21 anonim válasza:
Jogos, igazad van!
2019. máj. 29. 15:20
16/21 anonim válasza:
Csak szólok, gyurcsányéknak azért jutott relatíve sok szavazat, mert nagyon kevés jutott az MSZP nek és az LMP nek, ennyi! Amúgy meg aki gyurcsányt komolyan veszi, az nem komoly ember...
2019. máj. 29. 15:34
17/21 Alex Fly válasza:
@9: az lehet, hogy Orbán szélsőséges elvbarátai magukhoz képest hatalmas győzelmet arattak 1-2 államban, viszont az Unióban nem sok beleszólásuk lehet a dolgok menetébe, egy mindenkitől elszigetelt ellenzéki frakciót hozhatnak össze. Ráadásul pont keresztbe tettek a Viktorodnak: ha nem nyerik el a mandátumokat az EPP-től, akkor annak meg lett volna a szükéges többség ahhozb hogy a jelenlegi koalícióval többségbe kerüljön -viszont ehhez szükség lenne a Fidesz 13 mandátumára, ami miatt Orbán alkupozícióba kerüne. De így reménybeli koalíciós partnerek feltételei szerint a Fidesznek mennie kell -így a hőn szeretett miniszterelnököd kiesik a győztesek közül -mehet esetleg az agyondicsért elvbarátaival együtt a kispadra.
2019. máj. 29. 15:38
18/21 Andizsuzsi válasza:
ma 13:54!
Ne zavarjon, hogy azt nem én írtam, hanem arra válaszoltam.
Amúgy hol írtam én a romagyilkosságokról???
2019. máj. 29. 16:14
19/21 Andizsuzsi válasza:
Bocs, most látom, hogy nem nekem írtad, hanem a Takács nevű válaszolónak. Megkövetlek.
2019. máj. 29. 16:15
20/21 anonim válasza:
Sok minden mondott már a böszme, de majd pár kígyózás mellett lefoglalja az, hogy csinálják ki egymást a baloldalon, mivel a lebőgött mszp és jobbik romjain kapaszkodott fel a szektája. (Ez mondjuk elég nagy szegénységi bizonyítvány lett.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!