Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, miért vagytok...

Fideszesek, miért vagytok fideszesek?

Figyelt kérdés

2019. máj. 28. 17:42
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%
Ó kérdező, miért vagy kérdező?
2019. máj. 28. 17:44
 2/22 anonim ***** válasza:
50%
Tényleg érdekel, vagy trollkérdés?
2019. máj. 28. 18:06
 3/22 A kérdező kommentje:
Tényleg érdekel.
2019. máj. 28. 18:07
 4/22 anonim ***** válasza:
34%
gyk-n csak trollokat fogsz találni, mert aki már gyk-t használ az eljut szerintem egy olyan szintre, hogy nem fidesz szavazó
2019. máj. 28. 18:24
 5/22 anonim ***** válasza:
23%

Teljesítmény.

Csődben lévő ország gazdaságát rendbe tette.

A deviza átverésre megoldásai voltak. Banki-, multi különadókkal nem csak és kizárólag a lakosságon kívánta beszedni a böszmeségek árát. Plázastop, játékgépek kitiltása, eszközkezelő által, lakások megmentése.

A jegybank nemzeti érdekek szolgálatába állítása. Az államadósság átrendezése (belső adosság arányának növelése)....

És oldalakon lehetne sorolni, ahol látszik a pozitív teljesítmény!

10 év alatt megígért 1 millió új munkahelyet is teljesítette...

Ellenben, akik most bejutottak az európai minimálbér, nyugdíj ígéretével, azoknak vajon eszükben van-e még, hogy mivel hitegettek, vagy mehet a feledés homályába?

2019. máj. 28. 18:34
 6/22 A kérdező kommentje:

"Banki-, multi különadókkal nem csak és kizárólag a lakosságon kívánta beszedni a böszmeségek árát" Márpedig ezek továbbhárították a költségeiket javarészt.

"Plázastop" sok pláza épült azóta, most éppen az Etele pláza

"játékgépek kitiltása" cserébe Vajna megkapta őket és adót is sokkal kevesebbet kellett fizetnie.

"A jegybank nemzeti érdekek szolgálatába állítása." várjuk ki a végét :)

"Az államadósság átrendezése" orosz és kínai hitelek

Gazdaság és új munkahelyek: a régióbeli országokban szinte kivétel nélkül ilyen ütemű volt a munkanélküliség csökkenése és a kilábalás. Biztos csak a fidesz miatt történt, nem a javuló világgazdasági környezet miatt?

2019. máj. 28. 18:42
 7/22 anonim ***** válasza:
29%

6.

Én, azt gondoltam, hogy az én véleményemre voltál kíváncsi. Téged nem az érdekelt, mi miatt vagyok fidesz szavazó, hanem az, hogy megpróbáld azt cáfolni.

De mit is cáfolsz? Cselekményeket, amik megtörtèntek... Tehát, mint az ellenzék/ellenség kullogsz az események után. Az eseményeket pedig a fidesz alakítja.

2019. máj. 28. 18:51
 8/22 A kérdező kommentje:

Érdekel a véleményed is és meg is akarom cáfolni, ezek összetartoznak.

Ha egymás mellé teszed Magyarország és a szomszédos országok GDP bővülésének a grafikonját látni fogod hogy nem a fidesz alakítja a dolgokat (vagy ha igen akkor a környező országokban is fellendíti a gazdaságot:) ).

2019. máj. 28. 18:57
 9/22 anonim ***** válasza:
52%

8.

Erről beszélek. Azèrt érdekel a véleményem, hogy megpróbáld megcáfolni, nem megérteni.

Ezzel az erővel beszélhetünk a töltöttkáposztáról is, amit a közeli étteremben szoktam rendelni, mert nagyon ízlik. Neked viszont nem szimpatikus a szakács, ezért aztán előhozakodhatsz különböző indokokkal, miért helytelen nekem a töltöttkáposztát kedvelni... 😊

2019. máj. 28. 19:17
 10/22 A kérdező kommentje:

A legkönnyebben akkor érthetjük meg egymást ha megvizsgáljuk, mi az amit mindketten elfogadunk igaznak, utána megnézzük hogy ki milyen következtetést von le ebből.

Én szeretnélek megérteni téged. Megnézted a környező országok GDP-jének az alakulását? :)

2019. máj. 28. 19:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!