Akkor most visszatértünk 2006-ba, újra itt a Gyurcsány-SZDSZ formáció, ami a Fidesz 2/3-adhoz vezetett?
Az SZDSZ,akarom mondani a Momentum bejelentette,hogy kész együttműködni a DK-val.
Egy vicc a magyar politika,15 év után még mindig Gyurcsány az ellenzék megtestesítője és most beszállnak hozzájuk a liberálisok,pont mint a múlt évtizedben volt.
Mi falusiak a tapasztalatainkból élünk.
Falusi tapasztalat:
Akit a böszme csókja utolér, annak vége!
-szdsz,
-lmp,
-jobbik,
-mszp..,,
Most smártak egy nagyot.... A többit csak ki kell várni.... 😊
Nyilván értem, hogy mire megy ki a kérdésed, de mégis.
Ha az EP-ben egy pártcsaládba kerülnek, akkor egymás ellenére kellene dolgozniuk, vagy mi? Mert a cikk nem szól másról, mint hogy ha a DK esetleg átülne az ALDE-ba, akkor egy pártcsaládon belül valamilyen szinten együtt kell működniük.
Nem vissza, hanem továbbfejlesztve. Ez most veszélyesebb lesz, mert a DK már erősítve van a felnőtt gyerekeikkel, akik hatalmat akarnak.
Milánóban,...stb.dolgoznak, ahonnan a Gyurcsányék gyereke is "haza"jött szavazni. És ahonnan előbukkantak a Momentumosok is a NOlimpia előadásra.
Pont mint ahogy a Dobrev-Gyurcsány felesége is folytatja ugyan az anyja-nagyapja vonalát, de "én 56-ban nem is éltem"-ezik.
Folyamatosan átírják a múltat, ahogy az náluk szokás, vigyázni kell velük.
6
Az ALDE-ba. Akiket pl. a Monsanto, a Google meg a Walt Disney támogat, igaz?
Papíron ugye "amerikaiak", de biztosan nem európaiak.
8.
Légy oly kedves, tégy már be egy linket, ahol a böszme a kormányról, vagy szavazóiról szeretettel beszél!
😄😄😄
Ja? Ha szemkilövető, országot tönkretevő böszme gyűlölködik, az más???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!