Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti is büszkék vagytok rá,...

Ti is büszkék vagytok rá, hogy több mint a szavazók fele a Fideszre szavazott?

Figyelt kérdés

2019. máj. 27. 18:00
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ma 19:02. Vigasztald csak magad ezzel. Neked nem sok más jót adott a választás.
2019. máj. 27. 21:12
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

Én örülnék, ha a Fidesz otthagyná a Néppártot és csatlakozna Salviniékhez. Egyrészt Salvini, ha kisebbségben van / marad is, azért nem súlytalan, másrészt akár 5 év múlva lehet erősödni.

A Néppárt zsákutca.

2019. máj. 28. 08:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Büszke vagyok, ezzel én is az első hozzászólóhoz csatlakoznék, valszeg én sem maradok nagyon itt :)

A #2-es és a #4-es hozzászólónak üzenném mindenkinek szive joga eldönteni marad-e itthon avagy sem. Nem birom amikor valaki rossz indulatú csak mert a másik nem moslék életre vágyik, ha szerettek itt élni maradjatok, ennyi :)

Amúgy meg amig nincs a fejben tisztázva hogy a Fidesz micsoda mindig nyerni fog, addig a pontig amig az EU kinem vágja valamint csőd nem lesz, utána majd a sok nyugdijjas és Fidesz párti sirhat nyugodtan, mert nem hogy nyugdij de még kenyér sem lesz az asztalon. Az átlag ember meg nem is mer lázadni mert feszt dolgozik, de hisz ez is a cél, a német multikat nyaljuk ki, dolgozz éjjel-nappal több műszakban hogy a gyerekeddel ne tudj lenni meg túlórázz mert a hitelt fizetni kell valahogy. Nem véletlen az oktatás szinvonalának elnyomása. Itt akkor lesz változás, amikor majd a gyárból kimennek az emberek mert megunják hogy többet vannak bent mint otthon, csak kérdés mikor lesz ez, de addig ez fog maradni mert a nyugdijas les*arja hogy a fiatal elmegy, majd jön az ukrán :)

És hogy válaszoljak pluszba, a jobbikban csalódtam, hogy ekkorát vissza esett... legközelebb valszeg Momentumra fogok mert úgy látom abban kezd az erő gyűlni, és azt fogom támogatni amit még a megmaradó értelmi emberek támogatnak.

2019. máj. 28. 16:31
 14/14 anonim ***** válasza:
63%
Hála istennek, semmi beleszólása nincs az eu politikába ellenben a momentum-dk val.
2019. máj. 29. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!