Akik bejutottak az EP-be, nekik megvan az 1 milliós fizetés. Hogy nekik miért jó ez, azt értem. Nekünk mi hasznunk van ebből?
Figyelt kérdés
2019. máj. 27. 13:12
2/8 anonim válasza:
diagnózis: rövidlátó irigykedés
gyógyszeres terápia sajnos nincs rá
3/8 anonim válasza:
Csak hogy megüssön a guta: inkább kétmillió az az egymillió.
4/8 anonim válasza:
Valóban 2 millió + egyéb juttatás!
De ennyit megér az európai minimálbér.....
5/8 anonim válasza:
Nekünk csak annyi hasznunk van ebből, hogy ők képesek elérni, hogy te vagy bárki más a mostaninál többet keressen, jobban éljen, több támogatást kapjon, és az országunk minél jobban fejlődhessen.
6/8 anonim válasza:
"Nekünk csak annyi hasznunk van ebből, hogy ők képesek elérni, hogy te vagy bárki más a mostaninál többet keressen, jobban éljen, több támogatást kapjon, és az országunk minél jobban fejlődhessen."
Mesélj még!
7/8 anonim válasza:
Várom, hogy elérjék.
Volt évfolyamtársam is bejutott, ő keres 2 millát, nekem 200 ezer sem jut itthon.
Jó, ő most milliónyi ember sorsáért felel, én meg csak néhány, jórészt nyugdíjas életéért, bár ők is sokat érnek ha a fideszre szavaznak nem? :D Szóval tartsuk őket életben vicces fizetésért.
8/8 anonim válasza:
Várom az európai minimálbért....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!