Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz miert azokkal nyer...

A fidesz miert azokkal nyer folyamat akiknek igazabol kb a 8osztalyuk nincs meg?

Figyelt kérdés
Ezek ennyire befolyasolhato emberek?
2019. máj. 27. 10:35
1 2
 1/12 kovpet ***** válasza:
42%
2019. máj. 27. 10:37
 2/12 A kérdező kommentje:
Epp ez az.. az ilyeneket ki is zarnam... te,hogy vagy vele?
2019. máj. 27. 10:38
 3/12 anonim ***** válasza:
33%
Hm... Nekem az összes aluliskolázott és begyepesedett ismerősöm a DK-ra szavazott. :D
2019. máj. 27. 10:48
 4/12 anonim ***** válasza:
60%
Ja és a romák is :DDD De ciki
2019. máj. 27. 10:48
 5/12 A kérdező kommentje:
Mondjuk az meg egy fokkal szerintem jobb, de hat nem tudni mi lenne ha Feri megint jatalmon lenne, megint lennenek a nagy "csatak"
2019. máj. 27. 10:52
 6/12 anonim ***** válasza:
50%
A kizárással nem értek egyet, azzal kéne tisztában lenni hogy ezeknek a szerencsétlen embereknek ne annyiból álljon az élete hogy propaganda média, közmunka és egy zsák krumpli/tűzifa mikor mi. Élőben lehet követni az oktatás katasztrofális bukásának az eredményét. A végtelen sötétség a Fidesz nagy ereje! A támogatóikat 3 csoportba lehet osztani : a szellemileg 0 választók(nagy többség), a falusi propaganda által uralt idős választók akik konkrétan rettegnek és a saját haveri körük, akiknek kedvez a Fidesz által képviselt mutyizás. A Fidesz nem az értelmiségi réteget próbálja megfogni de ami a legszomorúbb nem a fiatalokat. Öregedő társadalomban a fő célközönsegük az idős egyszerű emberek.. Szörnyű látni, hogy 2019-Ben gyűlöletkeltéssel és megfélemlítéssel lehet egy politikai pártnak sikere..
2019. máj. 27. 10:52
 7/12 mindentudó99 ***** válasza:
46%
Szóval a szavazók 50%-ának nincs meg a 8 általánosa. Értem hogy nagyot akartál hazudni nade ekkorát. Ezt ugye magad se hiszed el?
2019. máj. 27. 11:02
 8/12 kovpet ***** válasza:
Nem kizárni kell az embereket a saját sorsukról való döntésből, hanem tájékoztatni kell őket és tanítani, hogy megértsék a látottakat.
2019. máj. 27. 11:22
 9/12 anonim ***** válasza:
A "Feri" szerintem, ha megnézed mai interjúit, marha sokat "bölcsült", és sokkal európaibb ember, mint Orbán Viktor és a pártja. Azt nem tudom, ha megnyernék egyszer a választást, mi kerekedne ki belőle, a Fidesz nyilván minden lehetőséget megragadna, hogy megnehezítse a kormányzást, mert ők már csak ilyenek... de én egy (utolsó utáni) esélyt megadnék a DK-nak kíváncsiságból. Csinálják jól, éljenek a lehetőséggel, ne pedig vissza, mint anno az MSZP, Fidesz.
2019. máj. 27. 12:00
 10/12 anonim ***** válasza:
“Feri sokat bolcsult” Azert csinal “memhaborukat” meg messengeres talalkozokat
2019. máj. 27. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!