Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lett ilyen népszerű egy...

Miért lett ilyen népszerű egy neoliberális, kizsákmányoló, nagytőkét támogató párt, mint a Momentum?

Figyelt kérdés

2019. máj. 26. 23:49
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

"Én nem kérem rajtuk számon,hogy miért nem baloldaliak"

Ahhoz képest olyan cikket linkeltél be, amiben többször is megjelenik.

Amúgy egyszerű, változást újítást hoznak. Azért eléggé régóta vannak itt azok a pártok, csodát nem tettek.

2019. máj. 27. 01:27
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

Azert a momentumot fidesz2-ként emlegetni butaság.

Egyébként szerintem az MSZP demagóg ígéretei károsabbak és hitetlenebbek, mint a Momentum programja. 240 ezres minimálbér, 98ezres nyugdíj, 48 ezres csp..na persze, aki ért a közgazdasághoz, az tudja, hogy mi a gond ezekkel. A momentum legalább nem igergetetett ilyeneket, nem verte at a szavazóit

2019. máj. 27. 06:58
 33/51 A kérdező kommentje:
Nyilván nem egyik napról a másikra menne,de ez lenne a cél
2019. máj. 27. 11:32
 34/51 anonim ***** válasza:
Kb.
2019. máj. 27. 13:32
 35/51 anonim ***** válasza:

Kb. a 7. ilyen kérdést teszed fel, melyben azt sugallod, hogy a Momentum neoliberális és kizsákmányoló.

Még egy példát sem hoztál a programjukból vagy megnyilvánulásaikból, melyek ezt a nézetet alátámasztanák.

Szerintem mielőtt nyolcadszor is felteszed ezt a kérdést, gyűjts össze némi infót a Momentum programjából, terveiből, hogy ne csak össze-vissza írogass.

2019. máj. 27. 13:34
 36/51 anonim ***** válasza:

Jajj...

30 másodperc volt a programjukban szociális intézkedést találni, mivel a bérlakás program elég szociális.

Nem tudom, hogy miért kell össze-visszahazudoznod...

2019. máj. 27. 18:07
 37/51 A kérdező kommentje:

Hazudnak.

És ha adnának is,ez közel sem elég

2019. máj. 27. 20:39
 38/51 anonim ***** válasza:
66%

Ja, persze. Eddig itt arról hazudoztál, hogy egyetlen pontjuk sincs a programban, ami erről szólna. Amint valaki bizonyítja, hogy hazudsz, egyből a momentum hazudik.

Elég szánalmas, amit csinálsz.

2019. máj. 27. 20:45
 39/51 A kérdező kommentje:
Gyurcsány is megmondta,hogy nem lesz gázáremelés.Mégis lett.Egy gazdagokból álló pártnak miért lenne érdeke a szegényeket támogatni?
2019. máj. 27. 20:50
 40/51 anonim ***** válasza:
66%
"Hazudnak" ... és ennyivel letudtad a témát, gratulálok :D
2019. máj. 27. 20:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!