Miért lett ilyen népszerű egy neoliberális, kizsákmányoló, nagytőkét támogató párt, mint a Momentum?
"Na és melyik van a munkavállalók mellett??"
Most nekem nekem kell bizonyítanom az ellenkezőjét, mert te nem vagy képes alátámasztani az állításodat?
Akkor most tudod bizonyítani az állításodat vagy szimplán valótlant állítottál?
"A környezetvédelem mellett se állnak ki."
Ajánlom az EU programjuk 8. oldalát.
Elolvastam a programjukat.Nincs bent semmi olyan,ami a munkásnak jó lenne.A vállalkozókat és a tőkéseket támogatják,Eurót akarnak.Ez van benne.
Tessék,ezt is érdemes elolvadni.
Még mindig nem kaptam egy olyan Momentumos intézkedést,ami a munkavállalóknak kedvezne.
Talán azért,mert nincs is olyan?
"Még mindig nem kaptam egy olyan Momentumos intézkedést,ami a munkavállalóknak kedvezne.
Talán azért,mert nincs is olyan?"
Te sem bírsz egyetlen olyan intézkedést felmutatni, ami a munkavàllalòk ellen szól. Talán azért, mert nincs olyan?
na de ha nem akarnak semmi jót tenni a munkavállalóknak,akkor miért szavazzak rájuk?
nem,mivel nem is baloldali
Az embereknek nem érdeke a háború és a fegyverkezés.
Én nem kérem rajtuk számon,hogy miért nem baloldaliak.Azt nem értem,hogy miért kellett lecserélni a valóban munkáspárt i és emberközpontú LMP-t,Jobbikot,MSZP-t erre a tőkés pátra.Arra ott volt a Fidesz.
Most gyakorlatilag van két Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!