Most hogy Gyurcsány lett az ellenzék vezére várható, hogy a Fidesz elszámoltatja?
Majd ő fogja Viktort.
Kocsis Máté, meg olyan ott Viktor mögött mint, aki beürített a gatyába.
Engem ezen az oldalon kiröhögtek, lepontoztak, hülyének néztek, amikor több mint fél éve arról beszéltem, hogy a DK és a Momentum lesz a legmeghatározóbb ellenzéki erő Magyarországon, mert az ő pártjukat elkerülték a botrányok, van stabilitásuk és képesek megtartani a szavazóikat. De azt mondták ők nekem akkor, hogy a Jobbik a legerősebb ellenzéki erő és majd átszavaznak rájuk a DK-sok és az LMP-sek is.
Mondtam előre, hogy az idő engem fog igazolni. Most okoskodjatok, a mostani választási eredmények az érveim.
"Ha lenne miért" van miért, csak a Gyurcsány egy kampányfogás is a fidesznek, nos, ha sitten lenne, le lenne győzve, akkor nem lenne túl sok szavazata a fidesznek.
Érdekesség: facebookon egy bácsi anno olyan szerelmes volt Gyurcsányba, hogy minden képe róla szólt, tegnap meg, kiírja, "aki a dk-ra szavaz az a fideszre" meglepő, hogy a demencia ilyen gyorsan felülkerekedik az emberen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!