Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Keresztény érzelmű Fideszesek...

Keresztény érzelmű Fideszesek szerint a pápa Soros embere és az ördögtől való?

Figyelt kérdés
A pápa többször kijelentette hogy fogadjuk be a migránsokat mert Jézus is ezt tenné emiatt sok fideszes úgy tudom hogy Soros emberének tartja a pápát, illetve van aki azt mondja hogy maga az ördög
2019. máj. 26. 10:39
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Akkor gyorsan húzzon ez Rómából és tegye át a székhelyét Zimbabweba.

Milyen Rómából az egy önálló ország, Vatikán

2019. máj. 26. 11:11
 12/24 anonim ***** válasza:
23%
Erre mondják: más phaszával szeretné verni a csalánt.
2019. máj. 26. 11:12
 13/24 anonim ***** válasza:
76%

"Az előző pápa legalább iszlámellenes volt.

Egy pápának mindig a kereszténység védelme volna a dolga és,hogy távolt tartsa az iszlámot."

Meséld el kérlek hol hirdet a biblia dzsihádot a más hitűek ellen?

Ha belinkelnéd nekem azt a passzust megköszönném....

Sehol nem ír olyat a biblia hogy az iszlám ellen harcolnia és üldöznie kell az hívőknek....

2019. máj. 26. 11:18
 14/24 anonim ***** válasza:
68%

Sokan azért nem szeretik és rágalmazzák a pápát, amiért Jézust is gyűlölték a farizeusok. Jézus életével, tanításával rámutatott a képmutató farizeusok istentelen életére. A pápa is ilyesmit vált ki sok képmutató álkeresztény "farizeusból". Jézust ezt mondta az akkori és ezt mondja a mai, pápát támadó farizeusoknak is:

"Az ördög az atyátok, és atyátok kedvére igyekeztek tenni, aki kezdettől fogva gyilkos, nem tartott ki az igazságban, mert nincs benne igazság. Amikor hazudik, magából meríti, mert hazug, és a hazugság atyja. Mégis, bár az igazságot hirdetem, nekem nem hisztek. Ki vádolhat bűnnel közületek? Ha meg az igazságot hirdetem, miért nem hisztek nekem? Aki az Istentől való, meghallja az Isten szavát. Ti azért nem halljátok meg, mert nem vagytok az Istentől valók."

2019. máj. 26. 11:33
 15/24 anonim ***** válasza:
25%
Imádom, mikor az ateista libsi phaszok felcsapnak teológusnak, és kioktatnak minket, keresztényeket a krisztusi szeretetről.
2019. máj. 26. 11:36
 16/24 anonim ***** válasza:
50%
Azt ugye vágod, hogy a világ keresztény népességének fele el sem ismeri a pápát? Ő csak a római katolikus hívek földi vezetője, de sem a reformátusok, sem a protestánsok, ortodoxok, szabadkeresztények és más, Magyarországon is működő keresztény egyházak nem tekintik mérvadónak. Sőt, ilyen körökben - még ha nem is nyilvánosan, mert az modortalan, de kifejezetten szokás kigúnyolni az öreget.
2019. máj. 26. 11:39
 17/24 anonim ***** válasza:
91%

"Ő csak a római katolikus hívek földi vezetője"

Ez igencsak nagy téves, mert az Anyaszentegyháznak 24 részegyháza van, mely közül a római csak egy, mellette van még 23 másik, akik mind elismerik Péter apostol utódját.

2019. máj. 26. 11:45
 18/24 anonim ***** válasza:
77%

Azert van ez,mert amikor erdélybe ment a pápa,orbán írt neki es meghívta mo ra is.

Erre a pápa vissza írt neki hogy aholegy ország gyűlölet politikaval tud csak hatalmon maradni és csak falakat épít hidakat nem az nem kereszteny,így nem érti miért hívja meg őt orbán.

Na azóta soros ügynök a pápa is a fidesz szerint.

2019. máj. 26. 12:26
 19/24 anonim ***** válasza:
34%
Egy igazi kereszténynek a mostani pápa, nem pápa
2019. máj. 26. 16:36
 20/24 anonim ***** válasza:
0%
Aki a Fidesz ellen szavazott, Isten ellen szavazott!
2019. máj. 26. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!